Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Σήμερα η πρώτη προπόνηση !! (Αναμένονται ανακοινώσεις παιχτών)

Alexandre Cardoso
Σήμερα Τετάρτη 3/7/2013 έχει οριστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας. Στην σημερινή προπόνηση αναμένεται να δώσουν το παρών τους, οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, Μίχαι Ντίνα, Μουτίνιο, Ίλτσις και Νεόφυτος Χρυσοστόμου, όπως και πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές που θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Τάσου Κυριάκου. Επίσης, θα παραστούν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην ομάδα από την περσινή σεζόν, και επιθυμούν να συνεχίσουν με μειωμένες αναλογικά απολαβές. Πρόκειται για τους Χαραλάμπους, Κυπριανού, Ιωάννου, Θεοφάνους, Αλέκου και Αριστείδου. Όσο για τον Κρασσά, δεν έχει ακόμα δώσει την απάντηση του, για το αν θα συνεχίσει.
Στο θέμα τώρα των μεταγγραφών στην ομάδα μας, ακούγονται πολλά ονόματα από διάφορες χώρες σε ξεχωριστές θέσεις. Συγκεκριμένα έχει ακουστεί έντονα το όνομα του Κροάτη τερματοφύλακα Μάρκο Σάρλια για την θέση του "άσσου". Επίσης, όπως είχαμε αναφέρει σε άλλο δημοσίευμα, ο ΑΡΗΣ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λινάρδου. Επίσης γράφονται διάφορα και για Λόπες, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής που παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης και κατάγεται από το Πράσινο Ακρωτήρι, καθώς "παίζει" σφοδρά και του Καρντόσο, ο οποίος είναι Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος ηλικίας 21 ετών. Στους Λόπες και Καρντόσο έχουν γίνει επίσημες προτάσεις και αναμένονται οι απαντήσεις τους στα επόμενα 24ωρα.
Τέλος, να πούμε πως τελικά το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας μας δε θα γίνει ούτε στο εξωτερικό, ούτε στις Πλάτρες, ώστε να εξοικονομηθούν τα λεφτά και να χρησιμοποιηθούν σε άλλους τομείς της ομάδας. Έτσι, όλες οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνουν στη Λεμεσό, συγκεκριμένα στα βοηθητικά του Τσιρείου.
Σε συνέντευξη του στο Sport-Fm ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Λύσανδρος Λυσάνδρου, αναφορικά με τον προγραμματισμό, δήλωσε τα εξής:
«Αύριο ξεκινούμε ανεπίσημα την προετοιμασία. Έχουμε συμφωνία με τέσσερις ποδοσφαιριστές και περιμένουμε να έρθουν στην Κύπρο. Αν όλα πάνε καλά θα προχωρήσουμε σε υπογραφές συμβολαίων» ανέφερε αρχικά ο κ. Λυσάνδρου, ο οποίος ανέφερε ότι στις προπονήσεις της ομάδας θα συμμετέχουν νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα περάσουν από δοκιμαστικά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου