Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Οκόγιε: «Χαρούμενος στην Κύπρο και στον ΑΡΗ»

Σε αποκλειστική επικοινωνία(μέσω κοινωνικού δικτύου) που είχαμε με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Εμάνουελ Οκόγιε, μας ανέφερε πως είναι χαρούμενος στο νησί μας και συγκεκριμενα στην ομάδα μας.

Αρχικά ο νεαρός Νιγηριανός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, φάνηκε πρόθυμος να μας μιλήσει και με λίγα λόγια μας είπε πως είναι ευτυχισμένος στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην ομάδα μας. Μάλιστα μας ανέφερε πως πιστεύει ότι σιγά σιγά τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα για αυτόν στην Κύπρο και τον ΑΡΗ. Στην συνέχεια μας ευχαρίστησε που επικοινωνήσαμε μαζί του έστω και για λίγο και με τη σειρά μας του ανταποδώσαμε ευχόμενοι σ' αυτόν να έχει μία ωραία μέρα.

Πάντα με θετική προοπτική, σαν οπαδός της ομάδας μας, θα προσπαθήσω αν είναι εφικτό να επικοινωνήσω (έστω δύο λόγια) και με κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, ώστε να μας πει την άποψη του για την ομάδα μας και για το αν νιώθει ωραία γενικά στη Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου