Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Θετικοί στην ιδέα κοινού γηπέδου με ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΕΛ !!

(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)
Σύμφωνοι φαίνεται να είναι οι οπαδοί της ομάδας μας, για ανέγερση κοινού γηπέδου με ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΕΛ. Αυτό φάνηκε στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που δημιούργησε η σελίδα μας πριν περίπου ένα μήνα, καθώς σε σύνολο 44 ψήφων, το 70%(31 ψήφοι) δήλωσε "Ναι", δηλαδή ήταν θετικό, ενώ μόλις το 30% (13 ψήφοι) ήταν αρνητικό σε αυτό το ενδεχόμενο.
Βέβαια, αυτή είναι απλά μια θεωρία που συντελέσαμε εμείς μέσα από αυτή την ψηφοφορία. Το σίγουρο είναι πως όλοι θα θέλαμε να έχει η ομάδα μας το δικό της "σπίτι", καθώς αυτό μόνο θετικά θα βοηθούσε τον ΑΡΗ μας, κυρίως στα έξοδα που θα είχε προς το γήπεδο, μιας και είναι γνωστό πως τα χρήματα που σπαταλά η ομάδα μας στο νοίκι του Τσιρείου είναι αρκετά.
Εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά για τη στήριξη και την αγάπη που δείχνετε προς το blog μας. Σαν απλός οπαδός της ομάδας του ΑΡΗ, προσπαθώ να σας ενημερώνω άμεσα για όλη την επικαιρότητα της ομάδας μας, και με ευχαριστεί το ότι με τον καιρό όλο και περισσότερος κόσμος επισκέπτεται πιο συχνά τη σελίδα μας αυτή, του aris300 blog. Γίνεται προσπάθεια για πιο έγκαιρη ενημέρωση και να είστε σίγουρη ότι με το πέρασμα του χρόνου η σελίδα μας θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.
Σ' αυτό το σημείο να αναφέρω πως, έχει ξεκινήσει μία νέα δημοσκόπηση για το πόσο ικανοποιημένοι είστε από την ενημέρωση μας. Αν δεν σας ήταν δύσκολο, δώστε μας μία ψήφο.
Σας ευχαριστώ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου