Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Σχεδόν έτοιμο το ρόστερ !! (Ότι πρέπει να ξέρετε για τον προγραμματισμό της ομάδας και την πρώτη προπόνηση)

Φίλιπ Τίμοφ
Τις τελευταίες μέρες η επιτροπή προγραμματισμού του ΑΡΗ έχει κλείσει αρκετές υποθέσεις που αφορούν τον προγραμματισμό της ομάδας. Καθόλου τυχαία δεν ήταν η απόφαση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας να μετατεθεί η επίσημη πρεμιέρα των προπονήσεων για αύριο το απόγευμα.

Οι παίχτες που θεωρούνται σίγουροι για το ρόστερ της «ελαφράς ταξιαρχίας» είναι ο Κροάτης τερματοφύλακας Σαρλίγια, ο Πορτογάλος χαφ Μουτίνιο, ο Βούλγαρος μέσος Πετκόφ, ο Ουκρανός αμυντικός Μαξίμ Ίλτσιτς, ο Καποβερντινός χαφ Ένζο Λόπες και ο Νιγηριανός ακραίος επιθετικός Οκόγιε.
Τη Δευτέρα αναμένεται στην Κύπρο ο 21χρονος σκοπιανός ακραίος επιθετικός, Φίλιπ Τίμοφ (φώτο). Για τον συγκεκριμένο παίχτη, είναι πολύ καλές οι συστάσεις που έχουν πάρει. Στην πατρίδα του τον χαρακτηρίζουν πολλοί ως τον «νέο Τρισκόφσκι».
Συμφωνία υπάρχει στο οικονομικό με τον 27χρονο Ρουμάνο επιθετικό, Μίχαι Ντίνα. Αναμένεται κι αυτός σύντομα στη Λεμεσό. Αύριο περιμένουν και Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Νέο πρόσωπο στην αυριανή "πρώτη" θα είναι και ο Πάνος Κωνσταντίνου. Ο Κύπριος πορτιέρο έμεινε ελεύθερος απο τον ΑΠΟΕΛ, πολύ πιθανόν να συνεχίσει στη Λεμεσιανή ομάδα.

Από τους παλιούς συνεχίζουν σίγουρα οι Παναγιώτης Ιωάννου, Μενέλαος Αριστείδου, Αντρέας Θεοφάνους και Ντούσαν Κερκέζ. Για τον 37χρονο Βόσνιο μέσο, προέκυψαν συνεχείς ανατροπές, σε σχέση με το μέλλον του στην ομάδα, εν τέλει την Παρασκευή δόθηκε η ενημέρωση ότι θα παραμείνει. Θετικές ενδείξεις υπάρχουν για παραμονή του Χρήστου Χαραλάμπους, μάλλον φεύγει ο Σίμος Κρασσάς, οριστικοποιήθηκε η. έξοδος των Λοίζου Κακογιάννη και Αλέκου Αλέκου.

Συμπληρωμένος Φάκελος...
Η διοίκηση «έτρεξε» αρκετά τις τελευταίες μέρες, για να κάνει διακανονισμούς, με όσους έχουν να παίρνουν δεδουλευμένα από την περασμένη σεζόν, ούτως ώστε να στείλουν συμπληρωμένο τον φάκελο κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ στην ΚΟΠ (η προθεσμία λήγει αύριο Δευτέρα). Χρειάζονταν ένα ποσό γύρω στις 100 χιλιάδες για να ρυθμίσουν τις υποθέσεις που είχαν ενώπιον τους.
Είναι σημαντικό να καταφέρουν να περάσουν τα κριτήρια και να μην τους αφαιρεθούν βαθμοί, αφού θα έχουν πλεονέκτημα έναντι άλλων μικρομεσαίων ομάδων που τους αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί επειδή δεν είχαν περάσει τα κριτήρια του Μάρτη. Κάποιες απ' αυτές, πιθανότατα να μην περάσουν ούτε τον «σκόπελο» των κριτηρίων του Ιούνη και να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με μείον έξι βαθμούς.

πηγή: protathlima.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου