Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Υπέγραψε ο Μουτίνιο !! (Χάλασε του Κόφι)

Ούγκο Μουτίνιο
Ο Πορτογάλος μέσος με ρόλο οργανωτή Ούγκο Μουτίνιο, βρίσκεται ήδη στην Κύπρο, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ομάδα μας και ακολουθεί ήδη προπονήσεις. Ο 31χρονος χαφ αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα καθώς στη θέση που αγωνίζεται ξεκινάνε οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας όταν αναπτύσσεται. Όσον αφορά τον νεαρό Ολλανδό δεξιό μπακ Κόφι, η περίπτωση του "ναυάγησε", μιας και ζήτησε αυξημένες οικονομικές απολαβές, και έτσι ο ΑΡΗΣ αγνοεί εκτός απρόοπτου την περίπτωση του.
Να αναφέρουμε εκ νέου πως η ομάδα μας έχει έρθει σε συμφωνία με άλλους 3 ποδοσφαιριστές, συγκεκριμένα τους Ρόχας, Οκαγιέ και Λόπες. Για αυτές τις τρεις περιπτώσεις είχαμε αναφερθεί στο προηγούμενο μας δημοσίευμα. Παράλληλα, υπάρχει και κατ' αρχήν συμφωνία με Βούλγαρο μέσο, ο οποίος αναμένεται σύντομα στο νησί μας.
Στο θέμα των ανανεώσεων των Κρασσά, Κακογιάννη και Αλέκου, οι τρεις τους δεν έχουν πρόβλημα για μείωση αποδοχών, φτάνει να βρεθεί μία ρύθμιση για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους από την προσφορά τους την προηγούμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου