Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Συμφώνησαν και μένουν στον ΑΡΗ Κέρκεζ, Κρασσάς, Ιωάννου και Χαραλάμπους !! (Σε εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός)

Ντούσαν Κέρκεζ
Μία πολύ ευχάριστη είδηση υπήρξε αυτές τις μέρες στις τάξεις των "πρασίνων" της Λεμεσού, καθώς ο 36χρονος Βόσνιος αμυντικός μέσος, Ντούσαν Κέρκεζ συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας για να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον ΑΡΗ. Ο Κέρκεζ είχε συνάντηση με τον Λύσανδρο Λυσάνδρου(εκπρόσωπο τύπου της ομάδας) και του προτάθηκε πρόταση ανανέωσης από την ομάδα μας μιας και είναι πολύτιμος αυτή τη στιγμή, την οποία πρόταση και έκανε αποδεκτή. Επιπλέον, δεκτοί σε προτάσεις ανανέωσης με μειωμένες απολαβές ήταν και οι Σίμος Κρασσάς, Γιώτης Ιωάννου και Χρήστος Χαραλάμπους. Όσον αφορά, τον Λοίζο Κακογιάννη και τον Αλέκο Αλέκου, τους έχουν προταθεί προτάσεις ανανέωσης, τις οποίες ακόμη δεν έχουν απαντήσει.
Στο θέμα των μεταγραφών τώρα, ο ΑΡΗΣ είναι πολύ κοντά στην υλοποίηση κάποιων περιπτώσεων.
Εμάνουελ Οκαγιέ
(κλικ για μεγέθυνση)
Συγκεκριμένα η ομάδα μας είναι κοντά στην απόκτηση δύο παιχτών από τον Νίκο και Σωκράτη Ερήμης, πρόκειται για τους Δημήτρη Θεοφάνους και το Νικόλα Θεοδώρου. Ο πρώτος αγωνίζεται ως επιθετικός ενώ ο δεύτερος ως μέσος. Σύμφωνα με το Sport-fm η "Ελαφρά ταξιαρχία" έχει συμφωνήσει και με τον αμυντικό μέσο από το Πράσινο Ακρωτήρι Λόπες, για τον οποίο είχαμε προαναφερθεί σε προηγούμενο μας δημοσίευμα. Παράλληλα, έχει επέλθει και προφορική συμφωνία με τον 30χρονο στόπερ Ρόχας, ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα μικρής κατηγορίας της Ισπανίας, όπως επίσης και με τον 22χρονο Νιγηριανό Οκαγιέ. Ο Εμάνουελ Οκαγιέ είναι ακραίος επιθετικός και την περασμένη σεζόν άνηκε στον Πανιώνιο, συμπληρώνοντας 18 συμμετοχές (9 ως βασικός και 9 ως αλλαγή), χωρίς να σημειώσει όμως κάποιο γκολ. Τα προηγούμενα 3 χρόνια αγωνιζόταν στον Βύζα Μεγάρων, μετρώντας 18 γκολ σε 76 συμμετοχές.
Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, στα βοηθητικά του Τσιρείου αυτή τη βδομάδα ο Τάσος Κυριάκου δοκιμάζει νεαρούς Κύπριους και ξένους ποδοσφαιριστές, για να κρίνει ποιοι είναι ικανοί να ενισχύσουν το σύνολο της ομάδας μας. Επίσης περνάνε από εργομετρικά τεστ και σιγά σιγά η ομάδα βρίσκει ρυθμό ενόψει της επίσημης "πρώτης" προπόνησης. Επιπρόσθετα αναμένεται στην Κύπρο ο Ούγκο Μουτίνιο, ο οποίος θα μπει και αυτός σε ρυθμούς προπονήσεων, ενώ με τον Μίχαι Ντίνα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό κομμάτι, καθώς ο Ουκρανός επιθετικός είναι επιφυλακτικός, μιας και φοβάται πως δε θα παίρνει στην ώρα του τα λεφτά. Για αυτό το λόγο ο Τάσος Κυριάκου έχει στραφεί και σε άλλες λύσεις για τη θέση της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου