Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Με πολλά "ερωτηματικά" η πρώτη προπόνηση !! (Παρελθόν ο Κέρκεζ)

Ντίμιταρ Πεκτόφ
(νεοαποκτηθείς)
Το ροστερ της ομάδας μας δεν είναι καθόλου έτοιμο για μια ομάδα Α' κατηγορίας, παρόλαυτα σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στα βοηθητικά του Τσιρείου η πρώτη προπόνηση του ΑΡΗ, που θα είναι "ανοικτή" προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας. Το παρών τους στην σημερινή προπόνηση θα δώσουν οι νεοαποκτηθέντες Μουτίνιο, Ίλτσις, Νεόφυτος Χρυσοστόμου, Μάρκο Σαρλίγια, Εμάνουελ Οκαγιέ, Ντίμιταρ Πετκόφ, Λόπες, Δημήτρης Θεοφάνους, Νικόλας Θεοδώρου . Με τους υπόλοιπους ακόμα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για το αν θα υπογράψουν στην ομάδα μας. Όσον αφορά τους παλιούς, το παρών θα δώσουν οι Ιωάννου και Χαραλάμπους, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρη η παραμονή τους στην ομάδα μας. Αβέβαιο είναι το μέλλον του Κρασσά με τον ΑΡΗ. Ένα αρνητικό απρόοπτο είχαμε στην περίπτωση του Κέρκεζ, καθώς παρότι είχε συμφωνήσει οικονομικά με την ομάδα, για αγωνιστικούς λόγους (ίσως λόγο ηλικίας), ο Τάσος Κυριάκου έκρινε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα και έτσι θα αποτελέσει παρελθόν. Σίγουρα το παρών τους θα δώσουν και οι "παλιοί" της ομάδας Αριστείδου και Αντρέας Θεοφάνους που είχαν συμφωνήσει για ανανέωση εδώ και καιρό.
Στο θέμα ενίσχυσης, είναι πολύ πιθανόν να αποκτηθούν δύο η τρεις παίχτες από τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ, ώστε να συμπληρωθεί το ροστερ της "Ελαφράς Ταξιαρχίας". Όπως αντιλαμβανόμαστε μας περιμένει μια δύσκολη σεζόν, αλλά ελπίζουμε πως αυτή τη φορά ο ΑΡΗΣ θα κρατηθεί στα μεγάλα σαλόνια του κυπριακού ποδοσφαίρου.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΡΗΑΝΑΡΑ ΜΑΣ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου