Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Άρεσε και υπογράφει ο Χαγιάτ !! (Φιλικό με Ερμή)

Ο 21χρονος Δανός Γιασίν Χαγιάτ, για τον οποίο είχαμε αναφερθεί σε παλαιότερο μας δημοσίευμα, φαίνεται να ικανοποίησε τον προπονητή μας Τάσο Κυριάκου, καθώς(σύμφωνα με το www.sentragoal.com.cy) έδωσε το "ΟΚ" στη διοίκηση της ομάδας μας για να υπογράψει συμβόλαιο. Έτσι μετά την απόκτηση του Χαγιάτ που μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την αριστερή πλευρά και την πιθανή επιστροφή του Ζόλταν Κόβατς, ο ΑΡΗΣ ίσως αναζητήσει κάποιο παίχτη για το κέντρο της άμυνας και άλλον ένα για το χώρο του κέντρου. Αυτά τα πράγματα θα φανούν στην πορεία και σίγουρα θα σας κρατήσουμε/ ενήμερους για ότι κι αν συμβεί.
Να σημειώσουμε πως οι "πράσινοι" συνεχίζουν με καθημερινές διπλές προπονήσεις την προετοιμασία τους στα βοηθητικά του Τσιρείου σταδίου. Μάλιστα σήμερα στις 18:00, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν, μιας κι έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας στο Κοινοτικό γήπεδο στην Κοράκου, τον Ερμή. Έπειτα, το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι είναι την ερχόμενη Τετάρτη στο ΓΣΖ με την Αλκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου