Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Σε διαπραγματεύσεις με τον Πάνο Λινάρδο ο ΑΡΗΣ !! (Ενδιαφέρον και για Μηνά Αντωνίου/Δηλώσεις προέδρου)

Πάνος Λινάρδος
Δύο "γνώριμους" παίχτες από το κυπριακό πρωτάθλημα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η ομάδα μας. Πρόκειται για τον Ελλαδίτη Πάνο Λινάρδο και τον Κύπριο Μηνά Αντωνίου, οι οποίοι αμφότεροι αγωνίζονταν στην ΑΕΖ Ζακακίου την σεζόν που πέρασε.
Ο Πάνος Λινάρδος είναι επιθετικός και ήταν ίσως ο κορυφαίος παίχτης της ΑΕΖ την περασμένη σεζόν. Βέβαια, ανήκει στην Ανόρθωση, από την οποία όμως αποκλείστηκε από την αποστολή που θα πήγαινε στην προετοιμασία στο εξωτερικό και έτσι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως φαίνεται με τον 22χρονο Έλλαδίτη επιθετικό που ενδιαφέρει έντονα τον Τάσο Κυριάκου μένει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό μέρος, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα μας.
Όσον αφορά τώρα τον Μηνά Αντωνίου, αγωνίζεται ως αμυντικός, βρίσκεται σε νεαρή ηλικία και ενδιαφέρει την "ελαφρά ταξιαρχία. Ο νεαρός Κύπριος είναι γεννημένος 22/02/1994 (19 ετών) και είναι διεθνής με την Εθνική U19. Ο Αντωνίου την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν επίσης στην ΑΕΖ Ζακακίου.
Στο θέμα τώρα των ποδοσφαιριστών που πρόκειται να ανανεώσουν με την ομάδα μας, η διορία τους για να απαντήσουν στη διοίκηση λήγει αύριο και μέχρι στιγμής έχουν αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης μόνο οι Αριστείδου και Θεοφάνους. Αύριο αναμένονται νεότερα σ' αυτό το θέμα. Το μόνο σίγουρο είναι όπως τονίστηκε από τη διοίκηση οτι δε πρόκειται να πιέσουν κάποιον ποδοσφαιριστή να μείνει με το ζόρι, ούτε και θα γίνουν βελτιωμένες προτάσεις.
Σίγουρα, στη φετινή χρονιά θα δούμε μια ομάδα όπου θα αγωνίζονται "φτηνοί" ποδοσφαιριστές, αλλά γίνεται αρκετή προσπάθεια ώστε να βρεθούν παίχτες με χαμηλές αμοιβές, ικανοί όμως για να αντεπεξέλθουν τις δυσκολίες της Α' κατηγορίας. Όπως ακούγεται, οι απολαβές οποιουδήποτε παίχτη δε θα ξεπερνούν τις 20 με 25 χιλιάδες ευρώ ετησίως, καθώς η ομάδα θέλει να κρατήσει χαμηλά το μπάτζετ του προϋπολογισμού στο ροστερ, ώστε να τηρήσει τα κριτήρια για να μην δεχτεί ποινές και μειώσεις βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα.
Ο πρόεδρος της ομάδας μας Φίλιππος Συμμιλίδης αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στο "Goal" για το θέμα του προγραμματισμού:
«Αρχίσαμε μία ομαδική και ηρωική δουλειά. Όλοι τρέχουμε για να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα, στο πλαίσιο των οικονομικών μας δυνατοτήτων. Όλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα, το ίδιο κι εμείς, αλλά ό,τι υποσχεθούμε θέλουμε να το τηρήσουμε. Το σημαντικό είναι να πληρούμε τα κριτήρια και να μη δεχθούμε βαθμούς ποινής όπως συνέβη σε άλλες ομάδες»
Στη συνέχεια μίλησε για την ενίσχυση, σημειώνοντας ότι η ομάδα του θα προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της τόσο ξένους-κοινοτικούς όσο και Κύπριους. «Είμαστε κοντά σε συμφωνία με παίκτες που βρίσκονταν στον Άρη κατά τη σεζόν που έληξε, τους οποίους εκτιμούμε και μας εκτιμούν. Υπάρχουν κάποιες οφειλές σε ορισμένους παίκτες μας, αλλά κανένας δεν πρόκειται να χάσει τα λεφτά του, γι' αυτό αισιοδοξούμε πως αυτοί που θέλουμε και μας θέλουν, θα μείνουν στον Άρη», κατέληξε ο πρόεδρος της «Ελαφράς ταξιαρχίας».
Δείτε ένα όμορφο γκολ που πέτυχε ο Πάνος Λινάρδος σε αγώνα του με την ΑΕΖ την περασμένη σεζόν απέναντι στην ομάδα μας. (Προσωπικά θυμάμαι αυτό το γκολ, καθώς είχα δει το ματς, και ήταν ίσως το πιο θεαματικό παιχνίδι της ομάδας μας την περασμένη σεζόν, όπου τελικά κερδίσαμε με 4-3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου