Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Καλά στοιχεία ο ΑΡΗΣ στο φιλικό με Απόλλωνα !! (Παρελθόν ο Σαρλίγια σύμφωνα με δημοσιεύματα)

Ούγκο Μουτίνιο
Αρκετά καλή εμφάνιση παρουσίασε η "Ελαφρά ταξιαρχία" στο προχθεσινό φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο. Ο Τάσος Κυριάκου πραγματοποίησε πολλές δοκιμές παιχτών, ώστε να πάρει κάποια άποψη από τον καθένα. Κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε ο Πάνος Κωνσταντίνου σε όλο το 90λεπτο, που κατά την άποψη μου(βρέθηκα στο γήπεδο) τα πήγε αρκετά καλά, σώζοντας μάλιστα την ομάδα μας σε τετ α τετ του Παπουλή όπως επίσης και σε άλλες περιπτώσεις, ενώ είχε και καλές εξόδους. Στο πρώτο ημίχρονο κεντρικοί αμυντικοί ήταν οι Ίλτσις και Κέρκεζ, που ήταν άψογοι με τον Κέρκεζ μάλιστα να ξεχωρίζει στο γήπεδο. Αριστερό μπακ ήταν ο Μάριος Ιωάννου και δεξί ο Παναγιώτης Ιωάννου, οι οποίοι αμφότεροι έκαναν καλό ματς. Σε γενικές γραμμές όλοι έκαναν καλή εμφάνιση παρά την ήττα με 1-0. Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές πήραν χρόνο συμμετοχής και προσωπικά ξεχώρισα τον Έντζο Λόπες που αγωνίστηκε λίγο στα χαφ, και πραγματικά εντυπωσίασε. Πολύ καλός ήταν και ο νεαρός Παναγιώτης Κωνσταντίνου, που δείχνει να έχει όλο το μέλλον μπροστά του καθώς διαθέτει φοβερά στοιχεία. Είναι άψογος χειριστής με τη μπάλα στα πόδια, μπορεί να μοιράσει τη μπάλα και να ξεκινήσει σωστά η επίθεση της ομάδας από τα δικά του πόδια και μάλιστα είναι τρομερός εκτελεστής στημένων φάσεων με πολύ καλό αριστερό πόδι. Να αναφέρουμε πως είναι μόλις 17 χρονών. Επίσης καλά έπαιξε ο Δημήτρης Θεοφάνους, ενώ και ο Φίλιπ Τίμοφ που μπήκε για λίγα λεπτά στο τέλος, έδειξε πολύ δραστήριος. Καλοί ήταν επίσης οι Μουτίνιο και Βίκτωρ Γκόμες, με τον δεύτερο παρολίγο να χριστεί σκόρερ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Δυστυχώς η μπάλα έφυγε λίγο έξω.
Τάσος Κυριάκου
(προπονητής ΑΡΗ)
*Να αναφέρουμε πως σύμφωνα με το www.balla.com.cy ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Σαρλίγια αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μας.
*Σύμφωνα με το www.sentragoal.com.cy, έρχεται για λογαριασμό της ομάδας μας Δανός αριστερός μπακ, ενώ απαιτείται και προσθήκη κεντρικού αμυντικού για να συμπληρωθεί το ροστερ.
*Σύμφωνα με το www.protathlima.com, ο ΑΡΗΣ έχει ζητήσει ως δανεικό τον Αμεσσάν από την ΑΕΛ. Αν η ομάδα μας συμφωνήσει να πληρώσει ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του, τότε θα προχωρήσει η απόκτηση του. Επίσης σύμφωνα με το www.protathlima.com, ο Σαρλίγια αποχώρησε επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Ο ΑΡΗΣ πλέον σκέφτεται την επιλογή του πρώην τερματοφύλακα της ομάδας μας, του Κροάτη Ζόλταν Κόβατς για αντικατάσταση του. (Κατά την άποψη μου, πριν δύο χρόνια ο Κόβατς έκανε τρομερή χρονιά με την ομάδα μας και θα βοηθήσει αρκετά πιστεύω αν αποκτηθεί εκ νέου.)
Το φύλλο αγώνα της ομάδας μας
(Θα σας βοηθήσει να μάθετε τους
ποδοσφαιριστές μας)




Πάνος Κωνσταντίνου
Ούγκο Μουτίνιο
Δημήτρης Θεοφάνους
Ο Ίλτσις μαρκάρει τον Γκαρθία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου