Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Θετικός ο Ολίβα !! (Μάλλον φέρνει και επιθετικό μαζί του)

Βάσει της ενημέρωσης που λάβαμε το πρωί, ο 23χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ, Mαξιμιλιάνο Ολίβα(Φώτο) παρουσιάστηκε κατ' αρχήν θετικός στην πρόταση συνεργασίας με τον Άρη. Αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να αφιχθεί στη Λεμεσό. 


Επιπρόσθετα, στέλεχος της ομάδας, μας επιβεβαίωσε πληροφορία ότι υπάρχει πιθανότητα μαζί με τον Ολίβα να έλθει στην Κύπρο ένας ακόμα συμπατριώτης του. Πρόκειται για σέντερ φορ, το όνομα του οποίου δεν κατέστη δυνατό να μάθουμε μέχρι στιγμής.
Αυτή την εβδομάδα ενδέχεται να ολοκληρωθούν και δυο μετεγγραφές κεντρικών αμυντικών. Υποψήφιοι είναι δυο Γάλλοι παίχτες. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι είναι Αφρικανοί και κάτοχοι Γαλλικού διαβατηρίου.

Όσον αφορά τον Ολίβα, προηγούμενη του ομάδα ήταν η San Martin, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στις Independiente Rivadavia, Tigre και River Plate. Μάλιστα, υπήρξε μέλος και της Εθνικής Αργεντινής Κ-17 και Κ-20. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με πολύ καλή καριέρα και είναι μόλις 23 ετών(16/03/90). Εμείς του ευχόμαστε να αποδώσει τα αναμενόμενα στην ομάδα μας.

*κάποιες πληροφορίες πάρθηκαν από τη σελίδα: www.protathlima.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου