Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Μίλησε για όλα ο Πάνος Κωνσταντίνου


Στο αθλητικό δελτίο της LTV μίλησε ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ Πάνος Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι σε επαφές με την ομάδα του Άρη. Τι είπε για την θητεία του στους "γαλαζοκίτρινους", την νέα χρονιά και τις πιθανότητες να υπογράψει στον Άρη αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Αναλυτικά:

"Τα τρία χρόνια στο ΑΠΟΕΛ ήταν υπέροχα, όμως όταν δεν αγωνίζεσαι είναι δύσκολο και έτσι προτίμησα μια αλλαγή για να επιστρέψω στο επίπεδο που θέλω να αγωνίζομαι", ήταν η αρχική του τοποθέτηση...

Για το φιλικό με τον Απόλλωνα: "Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι μετά από αρκετό καιρό γιατί είχα και την εγχείρηση στο πόδι, χιαστούς. Ήταν δύσκολο φιλικό, νομίζω ότι η ομάδα μας για την περίοδο που βρισκόμαστε ανταποκριθήκαμε. Πιστεύω το ίδιο και εγώ και πιστεύω ο Άρης να με βοηθήσει για να κάνω μια καλή χρονιά, να β βοηθήσω κι εγώ τον Άρη και να πετύχω τους στόχους που θέλω προσωπικά για μένα".

Για το αν έχει υπάρξει συμφωνία με τον Άρη: "Γραπτώς δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα όμως με τους ανθρώπους του Άρη είμαστε πάρα πολύ κοντά. Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να συμφωνήσουμε. Είναι όμορφο να είσαι σε μια ομάδα, όμως όταν δεν αγωνίζεσαι στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι περίεργα. Στον Άρη πιστεύω ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξω ξανά στο φίλαθλο κοινό την αξία μου και πιστεύω ότι αν στον Άρη κάνω μια χρονιά καλή θα έχω ξανά την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα. Κάτι που είναι και ο άμεσος μου στόχος. Ο Άρης έχει την δική του ιστορία. Δεδομένα δεν είναι ούτε ΑΠΟΕΛ ούτε ΑΕΛ, όμως την συγκεκριμένη περίοδο νομίζω ότι ο Άρης μπορεί να μου δώσει όλα όσα χρειάζομαι για ένα νέο ξεκίνημα".

Για την δύσκολη χρονιά που έχει μπροστά του ο Άρης: "Όπως και για όλες τις ομάδες,, πλην τις 5-6 μεγάλες. Οι υπόλοιπες ομάδες λόγω έλλειψης κόσμου έχουν όλες προβλήματα. Οι άνθρωποι του Άρη κάνουν τα πάντα για να μπορέσει η ομάδα να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα χωρίς αφαίρεση βαθμών από τα κριτήρια, κάνοντας ένα καλό σύνολο που θα παλέψει για να παραμείνει στην κατηγορία".

Για την θητεία του στο ΑΠΟΕΛ: "Το ΑΠΟΕΛ είναι μια τεράστια ομάδα, σίγουρα η πιο μεγάλη της Κύπρου λόγω της πορείας στην Ευρώπη. Δεν είναι λίγο να ανήκεις στο ρόστερ μιας ομάδας που έφτασε μέχρι τους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία για όλα τα παιδιά που ήμασταν εκεί. Να αγωνίζεσαι με ομάδες όπως η Πόρτο η Σαχτάρ και η Ζενίτ και να τερματίζεις πρώτος νομίζω ότι είναι κάτι που δύσκολα  θα ξαναγίνει. Στο ΑΠΟΕΛ νιώθεις ποδοσφαιριστής δηλαδή είναι τόσο επαγγελματικά που το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι την δουλειά σου και τίποτα παραπάνω, κάτι που δεν συμβαίνει στις υπόλοιπες Κυπριακές ομάδες".

Για το φετινό ΑΠΟΕΛ: "Έχουν γίνει πολλές αλλαγές, όμως ο κορμός υπάρχει. Υπάρχει και μια σταθερή και άξια διοίκηση που χαίρει εκτίμησης από όλο το κυπριακό φίλαθλο κοινό και νομίζω ότι το ΑΠΟΕΛ είναι καταδικασμένο να πρωταγωνιστεί και να κάνει πορείες στην Ευρώπη. Νομίζω και το εύχομαι το ΑΠΟΕΛ να καταφέρει και φέτος να κάνει μια αντάξια χρονιά, όπως πριν δύο χρόνια".

πηγή: kerkida.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου