Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Κλέινει το ροστερ σήμερα !! (Αναμένεται αριστερό μπακ/Φιλικό με Απόλλωνα)

Σχεδόν πλήρες πρέπει να θεωρείται το ροστερ της ομαδάς μας καθώς πλέον μετά και τις αφίξεις των Φίλιπ Τίμοφ, Μίχαι Ντίνα και Βίκτωρ Γκόμες έχουν καλυφθεί σχεδόν όλα τα κενά που υπήρχαν.
Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες μας στην Κύπρο αναμένεται σήμερα και ποδοσφαιριστής ο οποίος θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας της "Ελαφράς ταξιαρχίας" και όπως όλα δείχνουν το ροστερ θα θεωρηθεί έτοιμο και πλήρες. Σίγουρα, αν υπάρξει οποιαδήποτε άλλη προσθήκη στην ομάδα μας θα σας ενημερώσουμε αμέσως.
Όσον αφορά την προετοιμασία, συνεχίζονται καθημερινές προπονήσεις στα βοηθητικά του Τσιρείου κάτω από τις εντολές του προπονητή της ομάδας μας, Τάσου Κυριάκου. Μάλιστα, το ερχόμενο Σάββατο(αύριο 20/7), έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον συμπολίτη Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή της ομάδας μας, να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές και έκτοτε να συνεχίσει ανάλογα την προετοιμασία. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 8μ.μ και η τιμή εισόδου έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Οι οπαδοί της ομάδας μας θα βρεθούν στην ανατολική κερκίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου