Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας για την προετοιμασία μέχρι στιγμής !!

Τις μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν, τα όσα συμπεράσματα έχουν βγει μέχρι τώρα και για τον αποκλεισμό της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης μίλησε ο προπονητής του Άρη, Τάσος Κυριάκου, στο SUPER Σπορ FM.

Για τα αποτελέσματα της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης στην Ευρώπη: «Η έκπληξη η μεγάλη ήταν σίγουρα η Ανόρθωηση αφού θεωρούσαμε όλοι ότι εύκολα ή δύσκολα θα περνούσε.  Η Άστρα ήταν καλή ομάδα, η πλάστιγγα όμως έγερνε λίγο περισσότερο προς την Ομόνοια που τελικά δεν τα κατάφερε.  Είναι λυπηρό για τη Ανόρθωση και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε γιατί περιμέναμε και οι δύο ομάδες μας να περνούσαν, ώστε να πάρουν και κάποιους βαθμούς που θα βοηθούσαν στο μέλλον».

Προετοιμασία
«Εδώ και δέκα μέρες γίνονται διπλές προπονήσεις αλλά δεν έχουμε αποσυρθεί σε κάποιο προπονητικό κέντρο. Η δυσκολία είναι το πρωινό  αφού ξεκινούμε η ώρα 6μιση το πρωί για να αποφύγουμε την ζέστη και την υγρασία. Έμειναν 2-3 κινήσεις για να τελειώσει ο προγραμματισμός. Δεν είναι πολύ εύκολο να κτίσεις μια ομάδα όπως την θέλεις γιατί εμείς οι προπονητές δεν σταματάμε να είμαστε απαιτητικοί και αυτό είναι δύσκολο με το μισθολόγιο του Άρη η οποιασδήποτε άλλης μικρομεσαίας ομάδας. Λεπτομέρειες για συμφωνία αναμένεται μέσα στην επόμενη βδομάδα».

Για τους δύο κεντρικούς αμυντικούς
«Συζητάμε με κάποιους, με κάποιους είμαστε κοντά και με κάποιους βρισκόμαστε στο στάδιο διαπραγματεύσεων».

Για τον Αργεντινό αριστερό μπακ
«Είμαστε πολύ κοντά, έμεινε να δει το συμβόλαιο και να υπογράψει.  Μέχρι τότε, πρέπει να είμαστε υπομονετικοί»

Για τον 20χρονο αριστερό μπακ Γιασίν Χαγιάτ
«Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται και ως επιθετικός ενώ μπορεί να καλύψει όλη την πλευρά στην οποία αγωνίζεται.  Έχει δείξει θετικά στοιχεία και τον θεωρούμε μια καλή επένδυση. Θα αγωνιστεί το αυριανό παιχνίδι με τον Ερμή στην Κοράκου, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε εν δράση. Με τα όσα είδα μέχρι τώρα είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μάλλον θα αποκτηθεί αφού έχει μικρό συμβόλαιο ενώ παίζει σε δύο θέσεις κάτι πολύ σημαντικό και κάτι που ψάχνω από τους παίκτες μου».

Για τα νέα αποκτήματα
«Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα πήραμε καλές εντυπώσεις με τους ποδοσφαιριστές να έχουν μόνο 10 μέρες προπόνηση στα πόδια του.  Οι ξένοι έδειξαν καλά στοιχειά και πλέον μπαίνουμε σε περίοδο φιλικών παιχνιδιών για να δούμε τους ποδοσφαιριστές ατομικά και μαζικά σαν ομάδα.  Τα πράγματα μπαίνουν σε αντίστροφη μέτρηση με αποτέλεσμα να κινούνται όλα πιο γρήγορα και να ετοιμαζόμαστε και εμείς με αρκετά φιλικά».

πηγή: www.politis-sports.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου