Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Συμπληρώνει το ρόστερ με ξένους ο ΑΡΗΣ !! (Κάνουν πίσω οι Κρασσάς, Χαραλάμπους και Ιωάννου)

Ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας μας
Μάρκο Σαρλίγια
Σε συμφωνία με πέντε ξένους ποδοσφαιριστές έχει έρθει η διοίκηση της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" στην προσπάθεια της να συμπληρώσει το ροστερ που θα χρησιμοποιήσει ο Τάσος Κυριάκου τη νέα σεζόν. Μάλιστα, αναμένονται από στιγμή σε στιγμή όλοι τους στο νησί, ώστε να παραστούν στην ανοικτή "πρώτη" προπόνηση της Πέμπτης. Ένας εκ των πέντε είναι ο Κροάτης τερματοφύλακας Μάρκο Σαρλίγια, ο οποίος την περασμένη σεζόν πέρασε από τον Εθνικό Άχνας και έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα μας. Επιπλέον, παίχτης του ΑΡΗ πρέπει να θεωρείται ο 25χρονος Βούλγαρος αμυντικός μέσος Ντίμιταρ Πετκόφ, ο οποίος μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Οι άλλοι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές που έχουν συμφωνήσει με τους "πράσινους", είναι οι Οκαγιέ και Έντζο Λόπεζ, για τους οποίους είχαμε μιλήσει σε προηγούμενα μας δημοσιεύματα, ενώ ο πέμπτος ξένος που ανήκει ήδη στην ομάδα μας είναι ο Μουτίνιο, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει να προπονείται στην ομάδα. Να αναφέρουμε πως, "κλειστός" στην ομάδα θεωρείτουν και ο 21χρονος Ιβοριανός επιθετικός Έλιο Μόισεςο οποίος έχει ύψος 1.85 και παλαιότερα αγωνίστηκε στην Bohemians 1905, όπως επίσης και στις Deportivo Alaves, CD Cayon και Balzan FC. Τελικά ο νεαρός επιθετικός δεν υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας καθώς δεν ικανοποίησε τον Τάσο Κυριάκου στα δοκιμαστικά.
Εκτός από αυτούς στην ομάδα είχε υπογράψει και ο Ίλτσις όπως και ο Νεόφυτος Χρυσοστόμου. Επίσης στα "πράσινα" ντύθηκαν και οι Δημήτρης Θεοφάνους και Νικόλας Θεοδώρου, για τους οποίους μιλήσαμε σε προηγούμενα μας δημοσιεύματα.
Όσον αφορά τους Κρασσά, Χαραλάμπους και Ιωάννου, σε νέα συνάντηση που είχαν με την διοίκηση, υπήρξαν διαφωνίες στο οικονομικό κομμάτι, και έτσι δύσκολα θα συνεχίσουν στον ΑΡΗ. Έτσι, όπως αναφέρεται από παράγοντες της ομάδας μας, ο ΑΡΗΣ θα συμπληρώσει το ρόστερ με άλλους 5 ξένους ποδοσφαιριστές και νεαρούς Κύπριους από τις ακαδημίες της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου