Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Πετκόφ: «Όλα υπέροχα με την ομάδα»

Ντιμιτάρ Πετκόφ
Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, κάναμε την προσπάθεια μας και καταφέραμε να πάρουμε κάποιες δηλώσεις από ακόμα έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Αυτή τη φορά επικοινωνήσαμε (μέσω κοινωνικού δικτύου)  με τον Βούλγαρο μέσο της ομάδας, Ντίμιταρ Πετκόφ.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μας, κατ' αρχήν δήλωσε πως νιώθει υπέροχα που βρίσκεται στο νησί μας και γενικά του αρέσει το κλίμα εδώ. Επίσης, μας είπε πως έχει πολύ καλές σχέσεις με όλους στην ομάδα, καθώς μας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της ομάδας και τους συμποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο Τάσος Κυριάκου είναι άνθρωπος που ξέρει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και είναι βέβαιος πως θα φτιάξει όπως πρέπει την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Για τους συμποδοσφαιριστές του, τόνισε πως τόσο οι "νέοι" παίκτες της ομάδας όσο και οι "παλιοί" είναι πολύ καλοί και πιστεύει πως ο ΑΡΗΣ φέτος θα έχει μία πολύ καλή σεζόν, που θα επιτύχει τους στόχους του.

Εμείς με τη σειρά μας τον ευχαριστήσαμε για το χρόνο του και του ευχηθήκαμε καλή συνέχεια με την ομάδα μας, ευχόμενοι σ' αυτόν να έχει μία πολύ καλή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου