Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Συνεχίζω κανονικά το blog !!

Μετά από παρέμβαση κάποιων ανθρώπων και πλήρης στήριξη, θα συνεχίσω την προσπάθεια με το blog. Ήταν απλά μια παρεξήγηση που λύθηκε ομαλά, με μία απολογία κάποιων ανθρώπων. Ελπίζω να μην συμβούν ξανά παρόμοιες καταστάσεις καθώς είναι κρίμα να καταστραφεί αυτή η επιτυχημένη προσπάθεια που γίνεται με το blog μας.
Πρέπει να είμαστε όλοι αδέλφια ως ΑΡΗΑΝΟΙ και να στηρίξουμε έμπρακτα τον ΑΡΗ μας με σκοπό να καταφέρει να μείνει στην Α' κατηγορία τη φετινή σεζόν.

Καλή μας συνέχεια !!

2 σχόλια:

  1. Φυσικά και πρέπει να συνεχίσεις το blog σου καλέ μου φίλε, μπράβο σου για την επαγγελματική δουλειά και αγάπη προς την ομάδα.

    Πίσω στην ομάδα τώρα, δεν την έχω δει ακόμη, αλλά όλοι αυτοί οι παίκτες που ήρθαν π.χ. κάποιος Ισπανός αμυκτικός, Μαροκινός κλπ. ... τι λένε στα φιλικά???

    Πιστεύω η ομάδα θα δείξει άλλο πρόσωπο στην πρεμιέρα και ΘΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΟ 2 ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΗ.

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΦΙΛΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ φίλε μου, να' σαι καλά !! Και εγώ αυτό θέλω, άλλωστε με ευχαρίστηση κάνω αυτή τη δουλειά. Ισπανός αμυντικός είναι ο Βίκτωρ Γκόμες. Καλές μονάδες επίσης είναι οι Τίμοφ, Ντίνα, Μουτίνιο, Λόπες, Οκόγιε. Προσωπικά έχω ξεχωρίσει τον Λόπες. Θα φανεί στην συνέχεια. Σίγουρα θα είμαστε αρκετά πιο έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
    Να' σαι καλά και πάλι φίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή