Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα !! (Έτοιμος για το +9 ο ΑΡΗΣ)

Ο Τάσος Κυριάκου ενόψει του αυριανού αγώνα στο ΓΣΖ με αντίπαλο Αλκή για τον πρώτο επίσημο αγώνα της φετινής σεζόν, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του θα προσπαθήσει να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει για να φτάσει στη νίκη.
Το πιο πιθανό είναι πως θα ξεκινήσουν οι Γκράσι και Κέρκεζ στο κέντρο της άμυνας, με τους Κόφι και Ιωάννου στα άκρα, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόβατς. Λόπεζ, Μουτίνιο και Πετκόφ θα είναι στη μεσαία γραμμή, ενώ στα φτερά θα ξεκινήσουν οι Οκόγιε και Ροζέριο, ενώ ο Ντίνα θα είναι στην κορυφή. 
Απ' εκεί και πέρα στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού υπάρχουν και άλλες επιλογές και ο στόχος είναι οι πράσινοι της Λεμεσού να αποδείξουν πως έφτασε η ώρα να παραμείνουν στην Α' Κατηγορία.
Δεν αναμένεται πως θα είναι από τα πρώτα παιχνίδια εντελώς έτοιμη η ομάδα του ΑΡΗ, όμως από εβδομάδα σε εβδομάδα θα ανεβάζει στροφές για να διεκδικεί το καλύτερο με όλους τους αντιπάλους.

*Αν η ομάδα μας πάρει το διπλό αύριο, ξεφεύγει στο +9 από την Αλκή, η οποία ξεκινά το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

πηγή: www.sentragoal.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου