Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας μας !!

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν στον ΑΡΗ όσον αφορά στη συμπλήρωση του ρόστερ, καθώς χρειάζεται να αποκτηθούν δύο στόπερ και ένας ακόμη επιθετικός. Αξιολογούνται κάποιοι ποδοσφαιριστές και σύντομα θα υπάρξουν νεότερα.
Οι τελευταίοι νεοφερμένοι, Μαξιμιλιάνο Ολίβα και Οσέι Ρενέ, έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν και ο Τάσος Κυριάκου αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα δυναμώσει περισσότερο με τις τελευταίες προσθήκες.
Ο Κύπριος τεχνικός δίνει μεγάλη σημασία στο μοντάρισμα και μέσα από τα φιλικά θα διαφανεί σύντομα ποιοι θα έχουν θέση βασικού. Αύριο είναι προγραμματισμένο φιλικό με την Δόξα στην Παρεκκλησιά, ενώ την επόμενη, οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Ομόνοια στο Πελένδρι.
«Ακόμη και αν δεν είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα, η τύχη της ομάδας θα εξαρτηθεί από την πορεία και τις εμφανίσεις των αγώνων. Κάνουμε ότι είναι δυνατό για να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα, η οποία θα μπορεί να ανταποκρίνεται σε όλες τις υποχρεώσεις της με επιτυχία. Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία θα δουλεύουν στο αγωνιστικό κι εμείς ως διοίκηση θα φροντίζουμε να μην τους λείψει τίποτε», δήλωσε στο «Goal» ο αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος Τύπου του ΑΡΗ Λύσανδρος Λυσάνδρου.
πηγή: www.sentragoal.com.cy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου