Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Καλή εμφάνιση και τριάρα στην ΑΕΖ !!

Με καθαρή νίκη 3-0 επικράτησε η ομάδα μας επί της ΑΕΖ Ζακακίου στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα βοηθητικά του Τσιρείου σταδίου.
Τα τέρματα της "Ελαφράς ταξιαρχίας" πέτυχαν οι Οκογιέ, Τίμοφ και ο νεαρός Παναγιώτης Κωνσταντίνου. Να αναφέρουμε πως αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές σκόραραν και σε κάποιο από τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας. Για τον νεαρό Παναγιώτη Κωνσταντίνου, να τονίσουμε πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, δείχνει να κατέχει όλα τα προσόντα για να σταθεί σε αυτό το επίπεδο. Από εμάς τους οπαδούς βέβαια, έχει όλη την εκτίμηση μας καθώς πιστεύουμε στις δυνατότητες του και με σωστή δουλειά θα μπορέσει να βοηθήσει αρκετά τον ΑΡΗ μας.
Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Κωνσταντίνου, Παναγιώτου, Ιωάννου, Κέρκεζ, Χαραλάμπους, Μουτίνιο, Λόπες, Οκόγιε, Τίμοφ, Πετκόφ και Ντίνα, ενώ στη συνέχεια έγιναν αρκετές αλλαγές από τον Τάσο Κυριάκου. 
Σίγουρα, μέσα από αυτά τα φιλικά ο Τάσος Κυριάκου βλέπει τα πράγματα που χρειάζεται ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του και να βρει τον τρόπο που θα παρατάξει την ομάδα στο γήπεδο για τους αγώνες πρωταθλήματος.
Επόμενο φιλικό των "πρασίνων" είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή(9/8 Αύριο) με την Δόξα στην Παρεκκλησία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου