Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ντάγκλας Οζίας για τα μετόπισθεν !! (Θέλει δουλειά η ομάδα, 0-4 από την ΑΕΛ)


Τον 22 ετών Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Ντάγκλας Οζίας φέρνει ο ΑΡΗΣ στην Κύπρο, για να συμπληρώσει το ροστερ του ενώπιον της νέας αγωνιστικής σεζόν, κλείνοντας και την τελευταία εκκρεμότητα που υπήρχε στο χώρο της άμυνας. Αφού λοιπόν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις του και όλα κυλήσουν ομαλά, ο 22χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Gremio Catanduvense, θα ντυθεί στα πράσινα. Μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο κάποιες από τις καλύτερες του στιγμές σε αγώνα απέναντι στην δυνατή Corinthians.
Όπως φάνηκε στο προχθεσινό φιλικό του Σαββάτου με την ΑΕΛ, η ομάδα μας δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού, καθώς πολύ δύσκολα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, ώστε να απειλήσουμε την εστία της ΑΕΛ. Μερικά καλά στοιχεία έδειξε ο Ιταλός αμυντικός Γκράσσι, κυρίως στο ψηλό παιχνίδι. Επίσης καλοί ήταν και οι νεοαποκτηθέντες Μουτίνιο, Πετκόφ, Κόφι, Οκογιέ και Ντίνα. Τουλάχιστον έδειξαν ότι έχουν τα προσόντα για να βοηθήσουν την ομάδα να εκπληρώσει το στόχο της. Το μόνο που χρειάζεται είναι δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου