Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

"Κόπηκε" στις ιατρικές εξετάσεις ο Vorstermans! (Νίκη με 3-1 στο φιλικό με τα Κούκλια)

Πρόβλημα προέκυψε με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό που ήρθε στην Κύπρο για την ομάδα μας, καθώς παρουσιάστηκε αρνητικός στις ιατρικές εξετάσεις. Για αυτό λοιπόν, αναμένεται ένας Ισπανός σέντερ μπακ στο νησί για να περάσει από εξετάσεις για να ενταχθεί στην ομάδα. Αν με το καλό αποκτηθεί, τότε θα κλείσει το παζλ στο ροστερ της ομάδας μας.
Στο προηγούμενο φιλικό του Σαββάτου(17/8) που δώσαμε με την ΑΕΚ Κουκλιών, κερδίσαμε 3-1 παρότι χάναμε αρχικά με 0-1. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Ντίνα, Τίμοφ και Μουτίνιο. Καλή εμφάνιση είχε ο σεντερ μπακ που αποκτήσαμε, Νταβίντ Γκράσσι. Στο φιλικό βασικοί ήταν οι: Κωνσταντίνου, Αριστείδου, Χρυσοστόμου, Κέρκεζ, Ίλτσις, Λόπες, Πετκόφ, Θεοφάνους, Οκογιέ, Μουτίνιο, Ντίνα. 
Από' δω και πέρα αναμένεται να κλείσει το ροστερ σε λίγες ώρες και έπειτα ο χρόνος θα μετράει αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αλκή. Μέχρι τότε ο ΑΡΗΣ έχει να δώσει φιλικά παιχνίδια με Αγία Νάπα και ΑΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου