Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Χρειάζεται σίγουρα ενίσχυση !!

Μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας, είναι εμφανές πως χρειάζεται μερική ενίσχυση στο ροστερ, ώστε να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστική στα ματς του πρωταθλήματος.
Τουλάχιστον δύο με τρεις ποδοσφαιριστές πρέπει να αποκτηθούν στην ομάδα μας ώστε να ενισχυθεί το σύνολο για να επιτύχουμε αυτό το στόχο. Η άμυνα κυρίως πρέπει να "δέσει", μιας και από εκεί είναι που θα στηριχθεί ο ΑΡΗΣ μας φέτος. Επίσης στη γραμμή κρούσης χρειάζεται ένας παίχτης που θα δώσει στηρίγματα στον Ντίνα ώστε να είναι πιο αποδοτική η "ελαφρά ταξιαρχία". Αυτή τη στιγμή εμείς θα κάνουμε την υπομονή μας ως φίλαθλοι και θα περιμένουμε από την διοίκηση να ολοκληρώσει τις κινήσεις της, ώστε να δούμε έναν ΑΡΗ όπως τον φανταζόμαστε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε η ομάδα μας να είναι ανταγωνιστική σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια, διεκδικώντας από όλα τα παιχνίδια βαθμούς. Σίγουρα το οικονομικό θέμα επηρεάζει, αλλά δεν απαγορεύει στο να ετοιμάσεις μία ανταγωνιστική ομάδα. Γιαυτό και εμείς περιμένουμε μια έτοιμη ομάδα στην πρώτη αγωνιστική που θα επιδιώξει να φέρει το τρίποντο στο πρώτο ματς εκτός έδρας από την Αλκή και σιγά σιγά να καταφέρει να επιτύχει τον στόχο την παραμονής στην Α' κατηγορία. Σαν οπαδοί, θα στηρίξουμε τον ΑΡΗ σε κάθε προσπάθεια, αρκεί η ομάδα να είναι δυνατή και ανταγωνιστική όπως της αρμόζει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου