Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας !!

Αισιόδοξος ότι ο ΑΡΗΣ θα είναι έτοιμος όταν πρέπει, παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας μας, Τάσος Κυριάκου, ο οποίος μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM.
Για τα μεταγραφικά...
«Ο Ολίβα θα είναι στην Κύπρο την Κυριακή. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες για την μεταγραφή του Ροντρίγκες. Θα κάνουμε επίσης δύο κινήσεις κεντρικών αμυντικών και ενός δεξιού μπακ. Είναι λίγο αργά όμως θέλουμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν στην ομάδα. Μπορεί να αργήσαμε , όμως σημασία έχει να κάνουμε σωστές επιλογές. Είμαστε λίγο πιο απαιτητικοί όσον αφορά την αμυντική γραμμή και θέλουμε να είμαστε πιο προσεχτικοί. Το μόνο μας όπλο είναι να έχουμε υπομονή, να ψάχνουμε συνέχεια και να μπορούμε να βρούμε την καλύτερη λύση».
Για τη νέα χρονιά...
«Και φέτος περιμένω να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Από Δευτέρας όταν οι προπονήσεις θα ξαλαφρώνουν, θα μπούμε σε διαφορετικό τρόπο προπόνησης. Έτσι θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Η ομάδα έχει ποιότητα. Σε ένα μακρύ πρωτάθλημα θα παίξουν πολλά πράγματα ρόλο». 

πήγη: www.sport-fm.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου