Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ενσωματώθηκαν Ολίβε και Ρένε !! ("Ναυάγησε" του Σιαρβέ)

Σύμφωνα με το www.sentragoal.com.cy, χάλασε τελικά η επικείμενη συμφωνία της ομάδας μας με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό, Μίκαελ Σιαρβέ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ομάδα μας να χρειάζεται σίγουρα λύση στο κέντρο της άμυνας, την ίδια ώρα που αναμένεται στο νησί κεντρικός επιθετικός για την "Ελαφρά ταξιαρχία". Πολύ πιθανόν να έχει βρεθεί και κεντρικός αμυντικός, ο οποίος να αναμένεται στο νησί, κάτι όμως που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και σίγουρα θα σας ενημερώσουμε για το θέμα. Όλα αυτά 20 περίπου μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και με το χρόνο να κυλάει εις βάρος της ομάδας μας. Από εμάς χρειάζεται υπομονή ώστε να δούμε που θα καταλήξουν τα πράγματα.
Στην Κύπρο και μάλιστα τις προπονήσεις της ομάδας μας έχουν εγκατασταθεί ήδη τα δύο νέα αποκτήματα των "πρασίνων" Ρένε Οσέι Κόφι(Φώτο/δεξί μπακ) και Ολίβα(αριστερό μπακ).
Να θυμίσουμε ότι αύριο ο ΑΡΗΣ θα δώσει φιλικό παιχνίδι στα βοηθητικά του Τσιρείου με την ΑΕΖ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου