Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Ήττα στο φιλικό από την Ομόνοια... αλλά με υποσχέσεις για τη συνέχεια !!

Την φιλική ήττα με 0-3 γνώρισε η ομάδα μας στο χθεσινοβραδινό αγώνα απέναντι στην Ομόνοια, που διεξάχθηκε στο Πελένδι. Παρά το εμφατικό αποτέλεσμα, ο ΑΡΗΣ έπαιξε κατά διαστήματα καλή μπάλα, αφήνοντας θετική εικόνα ενόψει πρωταθλήματος.
Στην διάρκεια της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, αξίζοντας το γκολ, το οποίο τελικά δεν ήρθε και έτσι ο αγώνας έμεινε στο 0-3 που διαμορφώθηκε από το πρώτο 25λεπτο. Σε γενικές γραμμές πάντως, να αναφέρουμε πως από τα τελευταία φιλικά παιχνίδια που έδωσε η "ελαφρά ταξιαρχία", φαίνεται να ξεχωρίζουν με την απόδοση τους οι νεοαποκτηθέντες, Λόπες, Μουτίνιο, Ντίνα, Τίμοφ και Οκογιέ. Από αυτούς είναι που θα στηριχτεί ο ΑΡΗΣ την ερχόμενη σεζόν, περιμένοντας βέβαια να δούμε και την αγωνιστική παρουσία των δύο πιο πρόσφατων αποκτημάτων Ολίβα και Ρένε, που αγωνίζονται στα δύο άκρα της άμυνας. Όπως ακούγεται μάλιστα, αναμένονται στην Κύπρο για λογαριασμό των "πρασίνων" κεντρικός αμυντικός και επιθετικός, για τους οποίους δεν υπάρχει κάποια έγκυρη πληροφόρηση για περαιτέρω στοιχεία. Σίγουρα όμως αναμένεται να έρθουν παίχτες οι οποίοι να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος.
Πιο κάτω θα δείτε τους έντεκα ποδοσφαιριστές που ξεκίνησε ο Τάσος Κυριάκου στο σημερινό φίλικο. Βέβαια αργότερα έγιναν διάφορες αλλαγές στο σχήμα. 
ΑΡΗΣ: Κωνσταντίνου, Ιωάννου, Ολίβα, Κέρκεζ, Ίλσιτς, Λόπες, Θεοδώρου, Οκόγιε, Τίμοφ, Μουτίνιο, Ντίνα.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως την ερχόμενη Τρίτη (13/8) η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί σε φιλικό παιχνίδι στο Παφιακό από την Πάφο, ενώ στις 17/8 (Σάββατο) στο Τσίρειο στάδιο θα φιλοξενήσουμε τα Κούκλια, σε άλλη μία φιλική αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου