Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Φιλικό τεστ με Ομόνοια στις 18:00 !!

Το τρίτο και πιο δύσκολο του φιλικό μέσα σε μια εβδομάδα θα δώσει το απόγευμα (18:00) η ομάδα μας, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Ομόνοια στο Πελένδρι.
Ο Τάσος Κυριάκου, που ψάχνει ακόμη να βρει το σχήμα και τους παίκτες με τους οποίους θα αρχίσει στο νέο πρωτάθλημα, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να δει τι μπορούν να δώσουν περισσότερο οι παίκτες του.
Οι πράσινοι θα έχουν μπροστά τους μια δύσκολη χρονιά και το γρήγορο μοντάρισμα της ενδεκάδας θα ενισχύσει την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Α' Κατηγορία. Στο σημερινό παιχνίδι θα αγωνιστούν και δύο τελευταίοι νεοαποκτηθέντες, Μιξιμιλιάνο Ολίβα και Οσέι Ρενέ.
Βέβαια, στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» επιμένουν για άλλες δυο με τρεις προσθήκες, ενός επιθετικού και δυο αμυντικών. Οι περιπτώσεις αυτές οδεύουν προς το τέλος, με την τεχνική ηγεσία να γνωρίζει πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πως θα πρέπει άμεσα να συμπληρωθεί το ρόστερ.
Το θετικό μέσα από τις προπονήσεις, είναι πως παρατηρείται διάθεση από όλους τους παίκτες, κυρίως τους νεοφερμένους, που θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν.
Οι Μουτίνιο, Ντίνα, Πέτκοφ, Οκόγιε και Λόπες αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις και οι πρώτες ενδείξεις είναι πως έχουν τις δυνατότητες να βοηθήσουν τον ΑΡΗ να υλοποιήσει τον στόχο του.

πηγή: www.sentragoal.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου