Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Ποντάρισμα σε ξένους και εμπιστοσύνη στους "νεαρούς" !!

Στον Άρη, περιμένουν πολλά από τους ξένους και κοινοτικούς που έχουν αποκτηθεί, παράλληλα, όμως, ποντάρουν και στους Κύπριους, κυρίως νεαρούς, όπως οι Μηνάς Αντωνίου, Δημήτρης Θεοφάνους και Πάνος Θεοδώρου, ο οποίοι θα έχουν και στη συνέχεια της προετοιμασίας την ευκαιρία να δείξουν αν μπορούν να καθιερωθούν.
Μαζί με αυτούς, οι άλλοι Κύπριοι που θα στηρίξουν την προσπάθεια της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», είναι οι Πάνος Κωνσταντίνου, Ανδρέας Θεοφάνους, Χρίστος Χαραλάμπους και Μενέλαος Αριστείδου και θεωρούνται από τις μεγάλες ελπίδες της ομάδας της Λεμεσού. 
Ο Τάσος Κυριάκου δείχνει να εμπιστεύεται αρκετούς από τους νεαρούς παίκτες που έχουν αποκτηθεί, όμως και οι ίδιοι θα πρέπει να δουλέψουν με σοβαρότητα και συνέπεια. Η πρώτη κατηγορία έχει περισσότερες απαιτήσεις και θα πρέπει να ξεχάσουν τις συνήθειες άλλων κατηγοριών, αν θέλουν να πετύχουν.
Ακόμη ένα στοιχείο, το οποίο έχει θέσει ως προτεραιότητα η νέα διοίκηση του Φίλιππου Συμιλλίδη, είναι η εμπέδωση του καλού κλίματος και της πειθαρχίας, εντός και εκτός αποδυτηρίων. Από τον προπονητή και την διοίκηση υπάρχουν άγραφοι «κανόνες» που πρέπει απαραίτητα να τηρούνται.

πηγή: www.sentragoal.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου