Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ανακοινώνονται τρεις !! (Χαλαρώνουν οι προπονήσεις)

Με τους Ολίβα, Ρένε και Σιαρβέ(Φώτο) να έχουν από χθες αφιχθεί στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΡΗ, συνεχίζεται ο μεταγραφικός προγραμματισμός για την "Ελαφρά ταξιαρχία". Μετά και το φιλικό ξεμούδιασμα ενάντια στον Κ&Ε Τραχωνίου την προηγούμενη Παρασκευή, με εντολή του Τάσου Κυριάκου οι παίχτες θα προπονούνται μία φορά τη μέρα, από σήμερα και στο εξής.
Να αναφέρουμε πως ο Ρένε Οσέι Κόφι(νεοαποκτηθέντας), είναι 22χρονος δεξιός μπακ για τον οποίο είχε ασχοληθεί και νωρίτερα η ομάδα μας, μια μεταγραφή όμως που φαίνεται να έχει αίσιο τέλος,
έστω και τώρα. Ο Ολίβα είναι Αργεντίνος φορ για τον οποίο έχουμε αναφερθεί ξανά, ενώ ο Μίκαελ Σιαρβέ είναι Γάλλος και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.
Παρά την χαλάρωση στις προπονήσεις όμως, εντείνονται οι φιλικές αναμετρήσεις που έχει προγραμματίσει η ομάδα μας, καθώς σύμφωνα με το www.sentragoal.com.cy, μεθαύριο Τετάρτη(7/8) θα αντιμετωπίσουμε σε φιλική αναμέτρηση την ΑΕΖ στα βοηθητικά του Τσιρείου. Την ερχόμενη Παρασκευή(9/8) στην Παρεκλησσιά θα αναμετρηθούμε με την Δόξα, ενώ το προσεχές Σάββατο στο Πελένδρι θα έχουμε δυνατό φιλικό αγώνα με την πιο έτοιμη Ομόνοια. Από' κει και πέρα στις 13 Αυγούστου έχουμε φιλικό στο Παφιακό με την Πάφο και στις 17 Αυγούστου θα φιλοξενήσουμε τα Κούκλια στο Τσίρειο στάδιο. Σιγά σιγά, ο προπονητής μας θα βγάλει το συμπέρασμα του μέσα από τα φιλικά για τους παίχτες που προορίζει για το βασικό σχήμα της ομάδας για τους αγώνες πρωταθλήματος, για αυτό το λόγο οι επόμενες φιλικές μας αναμετρήσεις θα είναι πολύ σημαντικές για τους ποδοσφαιριστές μας.

*κάποιες πληροφορίες πάρθηκαν από τη σελίδα www.sentragoal.com.cy

2 σχόλια: