Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Φιλική ήττα από Αλκή !!

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε απέναντι στην Αλκή, την προηγούμενη Τετάρτη. Η Αλκή όπως γνωρίζουμε είναι η ομάδα με τα μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα, καθώς ξεκινά με -6 βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα, ενώ έχει και "μπλόκο(όριο)" μεταγραφών. Παρόλα αυτά στον αγώνα ενάντια στον ΑΡΗ πήρε τη νίκη με 1-0, με γκολ του Λίλλη στο 60ο λεπτό. Για την ομάδα μας, το μόνο ενθαρρυντικό ήταν η καλή εμφάνιση στο γήπεδο από τους Μουτίνιο, Λόπες και Μίχαι Ντίνα. Σίγουρα η "Ελαφρά Ταξιαρχία" χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά ώστε να υπάρξει μία χημεία στην ομάδα όταν αγωνίζεται στο γήπεδο. Παράλληλα πιστεύουμε πως οι "κλεισμένοι" στην ομάδα, Ροντρίγκεζ και Ολίβα που αναμένονται στο νησί, θα βοηθήσουν αρκετά την ομάδα μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς οι οπαδοί της ομάδας, είναι η υπομονή για τη συνέχεια.

3 σχόλια:

  1. Δεν μπορούμε να βγάλουμε 'τελικά΄ συμπεράσματα από τα φιλικά, ειδικά τώρα στην αρχή που ΄δοκιμάζονται 25 ποδοσφαιριστές. Την επόμενη βδομάδα θα είμαστε πιο κοντά να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα αλλά και πάλι άλλο αγώνας πρωταθλήματος και άλλο φιλικός αγώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται όμως ότι κάποιες άλλες ομάδες π.χ. ΑΕΚ Κουκλ., Δόξα, Σαλαμίνα έχουν καλό ρόστερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν δυνατές ομάδες τις οποίες θα πρέπει να ανταγωνιστούμε για να κερδίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορίας. Σίγουρα χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά, αλλά θα συμφωνήσω και εγώ στο ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Υπομονή φίλοι ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή