Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αναζήτηση παικτών στο εξωτερικό...

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς ο προγραμματισμός της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και υπάρχει ενημέρωση πως θα κινηθεί για άλλες 6 μεταγραφές. Γι' αυτό το λόγο ο βοηθός προπονητή της ομάδας μας, Θράσος Κονιώτης μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, θα ταξιδέψουν έχοντας προορισμό την Ουγγαρία με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά συγκεκριμένο τερματοφύλακα, του οποίου το όνομα δεν έχει δημοσιευτεί. Επίσης, μεταγραφικό ταξίδι κάνει και ο προπονητής της ομάδας μας Ντούσαν Μιτόσεβιτς, αλλά αυτός έχοντας προορισμό τη Ρουμανία ώστε να παρακολουθήσει έναν κεντρικό αμυντικό αλλά και ένα επιθετικό, δύο παίκτες που επίσης τα ονόματα τους δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Διαψεύδει για Ζοεάνο ο πρόεδρος
Ο πρόεδρος της ομάδας μας Κυριάκος Χατζηκυριάκος σε επικοινωνία του με την ιστοσελίδα kerkida.net, διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που έθεταν τον επιθετικό του Ερμή Ζοεάνο μια ανάσα απ' τον ΑΡΗ. Μάλιστα δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ της ομάδας μας και του Ζοεάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου