Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Πιέζουν για Κόβατς

 
Ζόλταν Κόβατς
Σε αναμονή βρίσκονται οι ιθύνοντες της ομάδας μας, καθώς ο Ούγγρος τερματοφύλακας Ζόλταν Κόβατς δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση συνεργασίας που του απέστειλε η ομάδα μας. Η «ελαφρά ταξιαρχία» κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε να καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό της τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα. Ο ίδιος έχει εκδηλώσει την επιθυμία του πως θα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου, ωστόσο η πρόταση της ομάδας μας τον έβαλε σε βαθύ προβληματισμό. Έτσι, βρισκόμαστε σε αναμονή για νεότερες εξελίξεις αναφορικά με το θέμα Κόβατς.
Σχετικά με το θέμα του 33χρονου επιθετικού Μπούκα, υπάρχει μία μικρή οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία όμως δεν είναι δύσκολο να καλυφθεί. Γι' αυτό και υπάρχει πεποίθηση ότι η ομάδα μας θα καταφέρει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ρουμάνου, η οποία θα αποτελέσει και με τη βούλα το 6ο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ. Να θυμίσουμε πως ήδη έχουν υπογράψει στην ομάδα μας, οι Ραντοσάβλιεβιτς, Κρούιτς, Κέρκεζ, Λάζιτς και Κριστοτσέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου