Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Όλα κρίνονται στο Αμμόχωστος


Ο Άρης δεν αξιοποίησε την ισοπαλία 1-1 της Σαλαμίνας στην Αραδίππου, καθώς το άγονο 0-0 με τη Δερύνεια αφήνει ανοικτό το θέμα πρωταθλητή, τον οποίο θα ξέρουμε από τη μάχη στις 15 Μαΐου στο γήπεδο Αμμόχωστος.
Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κυνήγησε το γκολ, που τελικά δεν ήρθε παρά τις 2 πολύ καλές ευκαιρίες του Ντε Χέσελερ στο πρώτο ημίχρονο. Η Αναγέννηση δεν απείλησε ιδιαίτερα, ας εξαιρέσουμε ένα ωραίο σουτ του Στεπάνοβιτς το οποίο έφυγε μόλις έξω. Έτσι, ο Άρης θα κυνηγήσει την ισοπαλία στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα ώστε να στεφχθεί πρωταθλητής.

ΑΡΗΣ: Εντζεμά, Κομπόγιο, Βασίλεφ, Ιμπεριάλε, Μάρκου, Βασιλείου, Ηλία, Πίτσιλλος,Ενκβιστ, Σόσιν, Ντε Χέσελερ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μάστρου, Διονυσίου, Κοσμά, Σιαήλης, Γιαννακού, Αποστόλου, Κόρομα,
Στεπάνοβιτς, Γεωργίου, Ηλία, Αλαντάρ

-Στάδιο : «Τσίρειο»
Διαιτητής : Αναστασίου Γιάννης
Α' Βοηθός Διαιτητής : Ιωάννου Αθηνόδωρος
Β' Βοηθός Διαιτητής : Λαζάρου Ιωάννης
Γενική συνέλευση:
Δύο προσθήκες είχαμε στο Δ.Σ του Άρη Λεμεσού μετά τη χθεσινή γενική εκλογική συνέλευση που πάρθηκε. Συγκεκριμένα, ο Σαββίνος Λοφίτης και ο Γιώργος Κωνσταντινίδης είναι τα δύο νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας. Πλέον, ο προγραμματισμός της ομάδας μας αρχίζει, αρχής γενομένης από τη σημερινή συνέλευση όπου θα αποφασιστεί το μέλλον του Ντούσαν Μιτόσεβιτς στο πάγκο της ομάδας μας.

ΠΑΣ Γιάννενα για Βασίλιεφ:
Η ελληνική ομάδα που φέτος αγωνιζόταν στη Football league του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά κατάφερε να ανέβει στη Super League, στην οποία και θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν, έχει στείλει μία δελεαστική πρόταση, την οποία και εξετάζουν προσεχτικά στα γραφεία της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου