Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Κάτι "ψηνόταν"... και έγινε το ΜΠΑΜ!

Ο Γκέλσον μαζί με τον Kebadze
Αν και τα τελευταία δημοσιεύματα ανέφεραν για επαφές της ομάδας μας με τον πρώην επιθετικό της ΑΕΛ, Σίλβιο Αουγκούστο Γκονζάλες, η ομάδα μας έκανε μια μίνι έκπληξη, καθώς εντελώς απρόοπτα συμφώνησε σε όλα με τον πρώην επιθετικό του Εθνικού Άχνας και παλαιότερα της ΑΠΕΠ, Γκέλσον Ροντρίκες. Πρόκειται για ένα ταχύτατο επιθετικό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως φορ αλλά και ως περιφερειακός κυνηγός. Την χρονιά που μας πέρασε, ήταν ο βασικός επιθετικός της ομάδας της Άχνας, καθώς σε 28 συμμετοχές σημείωσε 9 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ την προηγοούμενη διετία ως παίχτης της ΑΠΕΠ μετρούσε 19 γκολ σε 51 συμμετοχές. Ο Γκέλσον είναι ηλικίας 29 ετών, γεννημένος στις 8 Ιουλίου 1982 και κατάγεται από τη Βραζιλία. Διοίκηση και ποδοσφαιριστής έχουν συμφωνήσει τόσο στο οικονομικό μέρος της συνεργασίας τους, όσο και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, το οποίο αναμένεται να είναι διάρκειας 3 χρόνων. Πιθανότατα το επόμενο 24ωρο να πέσουν και οι υπογραφές, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του από την ομάδα μας.
Αξιοσημείωτο είναι ότι παρότι δεν είχε γίνει στο παρελθόν επίσημο δημοσίευμα σχετικά με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, φήμες λέχθηκαν πως η ομάδα μας βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με έμπειρο επιθετικό χωρίς να είχε γνωστοποιηθεί το όνομα του. Να που τώρα, όχι μόνο γνωστοποιήθηκε αλλά τα τυπικά απομένουν για να ντυθεί στα πράσινα! Ο Γκέλσον θα αποτελέσει το 6ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, μετά τους Κριστοτσέα, Κέρκεζ, Ραντοσάβλιεβιτς, Λάζιτς και Κρούιτς.
Ποιος είναι ο Γκέλσον Ροντρίκες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου