Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Αναμένονται εξελίξεις...

Μετά την επιστροφή από το ταξίδι τους σε Ουγγαρία και Ρουμανία το περασμένο σαββατοκύριακο, το οποίο είχε ως σκοπό την παρακολούθηση κάποιων ποδοσφαιριστών που είχαν θέσει ως μεταγραφικούς στόχους, ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς και οι συνεργάτες του θα ενημερώσουν τη διοίκηση για το τι είδαν και τι τους άρεσε, ώστε η ομάδα μας να κινηθεί άμεσα. Γι' αυτό το λόγο αναμένουμε νεότερες εξελίξεις, μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Στον έπαρχο η πολεοδομική!
Ο πρόεδρος της ομάδας μας, Κυριάκος Χατζύκυριακος, σήμερα το πρωί (23/5) επισκέφτηκε τον έπαρχο Λεμεσού και κατέθεσε την πολεοδομική άδεια που εξασφάλισε η ομάδα μας μαζί με τη συμπολίτισσα ΑΕΛ, για την ανέγερση σταδίου στο Κολόσσι. Στόχος δεν είναι άλλος, από το να παρθεί η οικοδομική άδεια το συντομότερο, κι αφετέρου να αρχίσουν και οι διεργασίες των προσφορών, ώστε να ξεκινήσουν όσο πιο σύντομα και τα κατασκευαστικά έργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου