Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Κοντά σε Πούλπο ο ΑΡΗΣ!

Σίλβιο Αουγούστο Γκονζάλες (Πούλπο)
Άλλο ένα όνομα "παίζει" αυτές τις μέρες στο μεταγραφικό παζάρι της ομάδας μας προς αναζήτηση ικανών ποδοσφαιριστών που θα την βοηθήσουν να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σε όλους μας από τη θητεία του αρχικά σε Ολυμπιακό Λευκωσίας και έπειτα στην ΑΕΛ, από την οποία κι έμεινε ελεύθερος, Σίλβιο Αουγκούστο Γκονζάλες (Πούλπο), αρέσει στον Μιτόσεβιτς, κι έτσι τα μέλοι της ομάδας μας επιχυρούν να τον ντύσουν στα "πράσινα". Ο Πούλπο, όπως το φωνάζουν με το συγκεκριμένο παρατσούκλι το οποίο σημαίνει χταπόδι στα Ισπανικά, αγωνίστηκε στην ΑΕΛ από το 2008 μέχρι το 2011, στην οποία και συμπλήρωσε 52 συμμετοχές, σημειώνοντας 14 γκολ. Είναι 30 ετών, καθώς είναι γεννημένος στις 8 Ιουνίου του 1980, αγωνίζεται ως επιθετικός και είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει πολλά στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας. Σημειώνετε, πως του έχει ήδη αποσταλεί πρόταση συνεργασίας από τη διοίκηση της ομάδας μας, και ο ίδιος εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ελαφρά ταξιαρχία.
Το ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον Πούλπο επιβεβαίωσε σε σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις και ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς. Αναλυτικότερα, ανέφερε πως υπάρχουν επαφές τόσο με τον Πούλπο όσο και με τον Κρίστη Θεοφίλου, δύο ικανούς ποδοσφαιριστές που τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση της ομάδας μας, θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους. Δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος από τον προγραμματισμό της ομάδας μας μέχρι σήμερα, καθώς βρίσκεται στα χρονικά πλαίσια που ανέμενε. Ανέφερε επίσης πως παρόλο που ο ΑΡΗΣ έχει μικρό μπάτζετ, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, ενώ πρόσθεσε ότι ο δεν πρέπει να εξακολουθεί να λέγεται ομάδα ασανσέρ. Τόνισε πως για να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός, ο ΑΡΗΣ θα εντάξει στο ροστερ του ακόμη 3-4 ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, δήλωσε πως με δύο εκ των τεσσάρων υπάρχει συμφωνία και σύντομα θα ανακοινωθούν. Σκοπός της ομάδας, είναι να καταφέρει να ολοκληρώσει το ρόστερ προτού ξεκινήσει η  καλοκαιρινή προετοιμασία, και απ' ότι φαίνεται θα τα καταφέρει.
Ποιος είναι ο Πούλπο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου