Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Και με τη "βούλα" στον ΑΡΗ... Γκέλσον, Πούλπο και Κριστοτσέα!

Γκέλσον, Πούλπο, Κριστοτσέα (Από αριστερά προς δεξιά)
Οριστικά στην ομάδα μας θα συνεχίσουν την καριέρα τους από τη νέα αγωνιστική περίοδο, οι Γκέλσον, Πούλπο και Κριστοτσέα. Όπως ήταν αναμενόμενο, καθώς υπήρχε πλήρης συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, Γκέλσον, Πούλπο και Κριστοτσέα απέστειλαν υπογεγραμμένα τα συμβόλαια τους στη διοίκηση της ομάδα μας, κι έτσι ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία που είχε προαναφερθεί. Μετά από αυτό το γεγονός οι εν λόγω ποδοσφαιριστές είναι στην ουσία πλέον, "ταξίαρχοι".
Αναφορικά με το θέμα τερματοφύλακα, τα μέλη της ομάδας μας αναμένουν την απάντηση του Ούγγρου Ζόλταν Κόβατς, ο οποίος είναι και ο κύριος στόχος της ομάδας. Όσο για το θέμα του κεντρικού αμυντικού, πιθανότατα δεν προχωράει του Γκαρσία, καθώς ο προπονητής της ομάδας μας δήλωσε πως θέλει να αποκτηθεί κάτι πιο ποιοτικό παρά τον Γκαρσία. Φήμες λένε πως η ομάδα μας κοιτάει τη περίπτωση ενός αμυντικού ο οποίος έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα που αγωνίζεται, καθώς είναι ο αρχηγός της. Σχετικά με αυτό το θέμα, αναμένονται εξελίξει τις επόμενες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου