Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Παραμένει στον ΑΡΗ ο Βασίλιεφ

Λήξαν θεωρείται το θέμα του Βούλγαρου αμυντικού της ομάδας μας, Βέντισλαβ Βασίλιεφ, καθώς ο ΠΑΣ δεν τήρησε την συμφωνία για καταβολή οικονομικού μέρους σχετικά με τη μετακίνηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή και ως εκ τούτου σύμφωνα και με δηλώσεις του προέδρου της ομάδας μας, το θέμα για τη παραχώρησή του Βασίλιεφ στον ΠΑΣ έχει ναυαγήσει.
Όπως αποφασίστηκε, το βασικό μέρος της προετοιμασίας της ομάδας μας για τη νέα σεζόν, θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι μεταξύ 24 Ιουλίου - 7 Αυγούστου. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το προπονητικό κέντρο στο οποίο θα εγκατασταθεί η ομάδα μας.
Σε ένα άλλο θέμα, ο προπονητής της ομάδας μας, Ντούσαν Μιτόσεβιτς μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, θα παραδώσει τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν θα αποχωρήσουν πολλοί ποδοσφαιριστές, ενώ οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας δεν θα ξεπεράσουν το διψήφιο αριθμό. Επίσης, αρκετοί νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα παραχωρηθούν δανεικοί σε ομάδες Β' κατηγορίας ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι για να βοηθήσουν μελλοντικά τον ΑΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου