Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

«Υπολογίζουμε ότι σε ένα χρόνο το γήπεδο θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες»

Ο πρόεδρος της ομάδας μας, μαζί με τον διευθυντή της της ΑΕΛ Αντρέα Καυκαλιά παρουσίασαν στα ΜΜΕ, την πολεοδομική άδεια αλλά και τα σχέδια του γηπέδου. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας δήλωσε πως σε ένα με ενάμισι μήνα, θα έχουν στα χέρια τους και την άδεια οικοδομής. Θα ακολουθήσει η διαδικασία της προκήρυξης προσφορών, και μέσα σε διάστημα 55 ημερών θα ξεκαθαρίσει ποια εταιρία προσφέρει τη καλύτερη προσφορά. Τέλος, ο πρόεδρος της ομάδας μας ανέφερε πως, αν με το καλό σε 4-5 μήνες ξεκινήσουν τα έργα, μετά από ένα χρόνο υπολογίζεται ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες. Διευκρινίζοντας, πως τη χρονική περίοδο 2012 - 2013, οι συμπολίτισσες ομάδες θα αγωνίζονται στο καινούργιο τους γήπεδο στο Κολόσσι.
Ο πρόεδρος της ομάδας μας, καθώς και ο διευθυντής της ΑΕΛ Μιχάλης Καυκαλιάς, εξέφρασαν ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, στον Υπουργό Εσωτερικών Νεοκλή Συλικιώτη, αλλά και στον ΚΟΑ, ο οποίος βοήθησε για να προχωρήσουν οι διαδικασίες έκδοσης της πολεοδομικής άδειας. 
Σύμφωνα με τα σχέδια που εκπόνησε ο Ελλαδίτης αρχιτέκτονας Πέτρος Κονταρίδης, το γήπεδο στο Κολόσσι θα είναι χωρητικότητας 12 χιλιάδων θεατών, με προδιαγραφές Δ' κατηγορίας βάσει των κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ. Δίπλα από το γήπεδο θα φτιαχτούν 4 βοηθητικά γήπεδα προπόνησης, καθώς και χώροι στάθμευσης για 650 αυτοκίνητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου