Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Αποχωρήσεις, δανεισμοί και ανανεώσεις

Μετά την ανακοίνωση των τεσσάρων νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών στην ομάδα μας (Κέρκεζ, Ραντοσάβλιεβιτς, Κρούιτς, Λάζιτς) σειρά πήραν και οι αποδεσμέυσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες ώστε να αδειάσουν θέσεις για το νέο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 στην ομάδας μας. Συγκεκριμένα, παρελθόν από την ομάδα μας αποτελούν οι Ντα Κόστα, Πάολο Κόστα, Ένγκβιστ, Ντε Χέσελερ και ο τερματοφύλακας Στυλιανού. Ενώ οι νεαροί Καρεκλάς, Καρδανάς και Δημήτρης Θεοφάνους θα δοθούν δανεικοί σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών (πιθανότατα Β' κατηγορίας) με σκοπό να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, ώστε να βοηθήσουν μελλοντικά την ομάδα μας. 
Σχετικά με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Βασιλείου, το συμβόλαιο του οποίου λήγει αυτό το καλοκαίρι, η ομάδα μας είναι διατεθειμένη να του κάνει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους, καθώς φέτος έκανε μια πολύ καλή χρονιά.
Ο Παντελής Πίτσιλλος επιστρέφει λογικά στην ΑΕΛ, μιας και ήταν υπό μορφή δανεισμού στην ομάδα μας, αλλά εξαρτάται απ΄ το κατά το πόσο ο Πάμπος Χριστοδούλου τον υπολογίζει στη συμπολίτισσα ομάδα.
Τέλος, οι προπονήσεις της ομάδας μας συνεχίζονται μέχρι την επόμενη Παρασκευή (27/5), όπως είναι λογικό σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Την 1η Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της ομάδας μας στις προπονήσεις μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΑΡΗ θα πραγματοποιηθεί σε προπονητικό κέντρο της Σερβίας μεταξύ 24 Ιουλίου - 7 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου