Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

«Αέρα περιστέρια μου...»

H πιο πάνω αγαπημένη φράση του φανατικού οπαδού του Άρη, Γιώργου Κουλουντή, ξύπνησε μνήμες για τις μεγάλες στιγμές της ποδοσφαιρικής ομάδας πριν μερικές δεκαετίες, στην αποψινή πανηγυρική εκδήλωση στην πλατεία Ηρώων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β' κατηγορία. Για τους νεότερους ο συγκεκριμένος οπαδός, ήταν μια γραφική και ιδιαίτερα αγαπητή ...φιγούρα στην κερκίδα του Άρη και φώναζε το "αέρα περιστέρια μου", για να εμψυχώνει τους παίκτες της τότε εποχής.

Η διοίκηση τίμησε μεταθανάτια τον Γιώργο Κουλουντή (με τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο να θυμίζει τη γνωστή αυτή φράση), όπως και μερικούς άλλους ανθρώπους που πρόσφεραν υπηρεσίες στον Σύλλογο, οι οποίοι εγκατέλειψαν την περασμένη χρονιά τα εγκόσμια. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν ο "αιώνιος έφορος ποδοσφαίρου" του Άρη Χριστάκης Μιχαηλίδης, ο Ντίνος Κωνσταντινίδης, ο Δάσκαλος Κωστής Κολώτας και ο Γιώργος Κάρμιος.

Τιμήθηκαν ακόμα οι συντελεστές της φετινής επιτυχημένης σεζόν για την ποδοσφαιρική ομάδα. Ο προπονητής Ντούσαν Μιτόσεβιτς, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος Λούκας Σόσιν, καθώς και όλη η ομάδα, δια του αρχηγού της Γιώργου Βασιλείου. Επίσης τιμήθηκαν οι ομάδες των Ακαδημιών που είχαν επιτυχίες στις κατηγορίες τους.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι νεοκλεγέντες Βουλευτές, Αντρέας Μιχαηλίδης, Αντρέας Κυπριανού, Νίκος Νικολαίδης, καθώς και ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αντρέας Σοφοκλέους. Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκε και ο πρώην πρόεδρος Χριστάκης Αθανασίου. Μετά απο το σύντομο τελετουργικό, οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με το μουσικό πρόγραμμα του σχήματος των "Ρωγμών".

Ανακοίνωσε Κριστοτσέα!
Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της "ταξιαρχίας" Κυριάκος Χατζηκυριάκος, ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετεγγραφή του 30χρονου Ρουμάνου μεσοεπιθετικού, Βασίλικα Κριστότσεα. Ο παίκτης υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, που δημοσίευσε το πρωί η ιστοσελίδα μας, για επαφές με τον 33χρονο Ρουμάνο επιθετικό, Μουγκουρέλ Μίχαι Μπούκα, ο οποίος έπαιζε στην Σκόντα Ξανθη την περασμένη σεζόν. "Υπάρχει μια διαφορά στις πρώτες συζητήσεις, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα βρούμε με τον συγκεκριμένο παίκτη", μας ανάφερε ο πρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας. 


πηγή: Protathlima.com (Πόλυς Χαραλάμπους)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου