Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Θετική εμφάνιση και νίκη απέναντι στη Μέταλατζ!

Στιγμιότυπο από το φιλικό με την Μπερόε
Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της επί σερβικού εδάφους, η ομάδα μας παρουσιάστηκε σαφώς πιο βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο φιλικό απέναντι στην Μπερόε, επικρατώντας μάλιστα με 2-1 της Μέταλατζ, ομάδας που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Σερβίας. Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο Πούλπο, έπειτα από μεταβίβαση του Λόμπε στο 37'. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αργεντίνος σε πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας μας. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η Μέταλατζ πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν σε σέντρα-σουτ του Σίμοβιτς, ο Μέχατς πήρε την προβολή και έκανε το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Οι πολλές αλλαγές που έγιναν στο β' ημίχρονο χάλασαν το ρυθμό του αγώνα, κάτι που μείωσε και τις φάσεις στην αναμέτρηση. Εντούτοις, η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε μία απ' τις προσπάθειες που επιχείρησε για γκολ και κατάφερε με τον Γκέλσον στο 67' να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Η αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας αποτελείτο από τους: Ένζεμα, Αριστείδου, Λόμπε, Βασιλείου, Μάρκου, Ιμπεριάλε, Κέρκεζ, Ηλία, Πούλπο, Βασίλιεφ, Γκέγκας.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Κόβατς, Ιωάννου, Χαραλάμπους, Κλίμπλ, Λάζιτς, Ιουνέσκου, Κομπόγιο, Μαλζόνι, Γκέλσον, Ιμπεριάλε, Κέρκες(72’ Μάρκου).

*Εκτός αποστολής για την ομάδα μας έμειναν οι Σόσιν, Κρούιτς, Ραντοσάβλιεβιτς και Θεοφάνους λόγω τραυματισμών. Για διαφορετικούς λόγους, εκτός αποστολής ήταν και ο νεαρός Νεόφυτος Χρυσοστόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου