Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Ένας ΑΡΗΣ... για φίλημα!

Γκέλσον!
Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση, η οποία αφήνει πολλές υποσχέσεις για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και φυσικά για την εκπλήρωση του στόχου, που δεν είναι άλλος απ' την παραμονή της ομάδας στην Α' κατηγορία, ο Άρης εξήλθε ισόπαλος με σκορ 1-1 απέναντι στον Απόλλωνα, σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (13/8) στο Τσίρειο στάδιο.
Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα, απειλώντας νωρίς-νωρίς την αντίπαλη εστία. Συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό ο ΑΡΗΣ "προειδοποίησε", όταν σε σουτ του Ιονέσκου η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Το γκολ δεν άργησε πάντως, καθώς τρία λεπτά αργότερα, ο Γκέλσον με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Σβαλόφσκι και διαμόρφωσε το 1-0. Στη συνέχεια ο Απόλλωνας ανέβασε το ρυθμό του παιχνιδιού ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Ένα γκολ το οποίο ήρθε, όταν στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Νούνιες με ωραίο βολέ μέσα από την επανορθωτική έκανε το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας ήταν αυτή που απείλησε την εστία του Απόλλωνα και έψαξε το νικητήριο τέρμα, με επικίνδυνα σουτ των Λόμπε και Κρούιτς. Το γκολ τελικά δεν ήρθε, και το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους. Όπως και να χει όμως, αν συνεχίσει με τέτοιες παρουσίες ο ΑΡΗΣ, η εκπλήρωση του στόχου φαντάζει όλο και πιο εύκολη. Φυσικά, τα πάντα θα κριθούν μέσα απ' τους 26 αγώνες πρωταθλήματος, οι οποίοι πάντοτε είναι επικίνδυνοι και κρύβουν πολλές παγίδες. Γι' αυτό πρέπει να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και να υπάρξει συγκέντρωση και συνεργασία καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, ώστε να μαζέψουμε τους απαιτούμενους βαθμούς που θα μας χαρίσουν την παραμονή στην Α' κατηγορία. Για την ομάδα μας, πολύ καλά στοιχεία έδειξαν οι Ιονέσκου και Κέρκεζ. Ο Ρουμάνος δείχνει να ξέρει πολλά κιλά "μπάλα" και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας τη φετινή σεζόν. Ο Κέρκεζ, είναι ο παίχτης που σου κρατάει το κέντρο, κλέβει, μοιράζει, καθοδηγεί, όπως γίνεται αντιληπτό, και αυτός με τη σειρά του θα έχει ένα πολύ σημαντικό ρόλο για τη λειτουργία της ομάδας. Τέλος, φαίνεται πως έχει βρεθεί για τα καλά, ο "συνεργάτης" του Σόσιν, στην επίθεση της ομάδας μας. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Γκέλσον, και η συνεχείς επαφή του με το σκοράρισμα καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, μοιράζουν χαμόγελα στους ανθρώπους που τον έφεραν στη Λεμεσό, και πάνω απ' όλα στον προπονητή Ντούσαν Μιτόσεβιτς, ο οποίος δεν έχει πλέον ανησυχίες για τη θέση του φορ.
Το φιλικό της Τετάρτης (17/8) με την ΑΕΛ ακυρώνετε, καθώς η συμπολίτισσα ομάδα "έστισε" για δεύτερη συνεχή Τετάρτη την ομάδα μας. Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η διοίκηση των "πρασίνων" έσπευσε άμεσα και προγραμμάτισε φιλικό αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την 17η του μηνός στις 19.00 το βράδυ.

Ο Άρης αγωνίστηκε με τους: Κόβατς (73’ Εν Τζεμά), Ιωάννου, Ιμπεριάλε (73’ Κλιμπλ), Κομπόγιο (73’ Βασίλιεβ), Βασιλείου (63’ Λόμπε), Κερκέζ, Κρούιτς, Λάζιτς (63’ Χαραλάμπους), Μάρκου (46’ Ράντοσαβλιεβιτς), Ιονέσκου (46’ Γκονζάλες), Γκέλσον (46’ Σόσιν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου