Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Δεύτερη ήττα από Νόβι Μπαζάρ κι επιστροφή στη Μεγαλόνησο!

Την δεύτερη της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε η ομάδα μας από τη Νόβι Μπαζάρ, καθώς σε αγώνα που διεξήχθη το πρωινό του Σαββάτου (6/8) στη Σερβία, ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε με σκορ 2-1, όσο δηλαδή είχε χάσει και στην πρώτη αναμέτρηση απέναντι στην σερβική ομάδα. Σε γενικές γραμμές, η ομάδα μας έδειξε θετικά στοιχεία καθώς σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης είχε καλή απόδοση. Φυσικά, ήταν εμφανές και τα σημάδια κούρασης όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, μετά τις συνεχόμενες διπλές προπονήσεις. Το γκολ για την ομάδα μας σημείωσε ο Κώστας Μάρκου στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης.
Η επιστροφή της ομάδας μας από το Ζλάτιμπορ στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη για απόψε (7/8) στις 22.45, με πτήση από το Βελιγράδι προς τη Λάρνακα. Γύρω στις 1.30 (ξημερώματα Δευτέρας) η αποστολή του Άρη αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας.
Όσον αφορά τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί στην Κύπρο, είναι αυτό της Τετάρτης με την Καρμιώτισσα στο γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών, έπειτα με τις δυο συμπολίτισσες ομάδες, Απόλλωνα (Σάββατο 13/08) και ΑΕΛ (Τετάρτη 17/08), ενώ το τελευταίο φιλικό της ομάδας μας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος είναι με την ΑΕΠ την 20ή Αυγούστου στο Παφιακό στάδιο. Επίσης, κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής μας μετά την πρεμιέρα, και συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου, Άρης και Απόλλωνας θα τα ξαναπούν σε φιλικό παιχνίδι.

Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς χρησιμοποίησε συνολικά 21 ποδοσφαιριστές και παρέταξε την ακόλουθη ενδεκάδα: Κόβατς, Ιωάννου, Ραντοσάβλιεβιτς, Ιμπεριάλε, Κομπόγιο, Κέρκεζ, Κρούιτς, Βασιλείου, Λάζιτς, Γκονζάλες και Σόσιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου