Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

"Λευκή" ισοπαλία με Καρμιώτισσα

Στιγμιότυπο απ' τη χθεσινή αναμέτρηση στα Πολεμίδια
Σε χθεσινό φιλικό (10/8) στο γήπεδο Πολεμιδιών, ΑΡΗΣ και Καρμιώτισσα εξήλθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Αν και κυριάρχησε στον αγώνα, ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις πολλές ευκαιρίες που σπατάλησαν κυρίως οι Σόσιν και Πούλπο. Ενάντια σε ένα σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο, ο ΑΡΗΣ παρουσίασε μια μέτρια εμφάνιση, και έδειξε ότι χρειάζεται βελτιώσει σε αρκετούς τομείς ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικός ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Φυσικά υπάρχουν αρκετές μέρες μέχρι τότε, γι' αυτό και υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος ώστε ο προπονητής της ομάδας μας σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές του να δουλέψουν στα σημεία που υστερούν και να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο ενόψει της πρεμιέρας. Στο χθεσινό φιλικό ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του, γι 'αυτό και δε μπορούμε να έχουμε οποιαδήποτε άποψη σχετικά με το ποιοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα έχουν θέση βασικού στην ομάδα. Σίγουρα, περισσότερα συμπεράσματα θα παρθούν ύστερα από τα επόμενα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί απέναντι σε σαφώς πιο ποιοτικές ομάδας. Το αμέσως επόμενο φιλικό επί κυπριακού εδάφους είναι αυτό του Σαββάτου (13/8), όπου ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα.

Στο α' μέρος αγωνίστηκαν οι: Κόβατς, Λόμπε, Βασίλιεφ, Ιμπεριάλε, Ραντοσάβλιεβιτς, Θεοφάνους, Γκρούιτς, Μάρκου, Μαλζόνι, Ροντρίγκεζ και Ιονέσκου.
Ενώ στο β' μέρος χρόνο συμμετοχής πήραν οι: Εν Ντζεμά, Ιωάννου, Βασιλείου, Κομπόγιο, Κλιμπλ, Κέρκεζ, Χαραλάμπους, Λάζιτς, Γκονζάλες, Ηλία και Σόσιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου