Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Άσχημο ξεκίνημα...

Στυγμιότυπο από τον αγώνα της Κυριακής
Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα μας το βράδυ της Κυριακής (28/8) από την ΕΝΠ, σε αγώνα για το πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής τους πρωταθλήματος Marfin Laiki 2011-2012. Ο ΑΡΗΣ έδειξε πολλές αδυναμίες σε πολλά σημεία της αναμέτρησης, και είναι εμφανές ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι. Φυσικά, είναι ακόμα πολύ νωρίς και όπως και να το κάνουμε η ομάδα του Παραλιμνίου είναι αρκετά καλή και δύσκολα χάνει μέσα στην έδρα της, από οποιοδήποτε αντίπαλο. Παρόλα αυτά περιμέναμε να δούμε έναν πιο ανταγωνιστικό ΑΡΗ στο παιχνίδι της Κυριακής, καθώς εκτός από κάποιες οργανωμένες προσπάθειες, δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο, παρά μόνο αρκετά λάθη. Για την ιστορία, τα γκολ των "βυσσινή" σημείωσαν οι Ντε Γουλφ στο 12' και Σίδνεϊ στο 32'. Στο 31ο λεπτό ο Μιλοζέφσκι κράτησε το 1-0, με φανταστική απόκρουση, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ιονέσκου.
Τα μέλη της ομάδας μας, αφήνουν στο παρελθόν αυτό το παιχνίδι και κοιτάνε για τον επόμενο αγώνα, ο οποίος θα είναι έπειτα από διακοπή μιας βδομάδας, ενάντια στην Ομόνοια στο Τσίρειο στάδιο. Σίγουρα, αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο το έργο του ΑΡΗ σ' αυτό το παιχνίδι, όπως και να χει όμως, στόχος της ομάδας μας είναι να κυνηγάει το βαθμολογικό κέρδος σε κάθε αγώνα, με οποιοδήποτε αντίπαλο, σε οποιαδήποτε έδρα.
Το ερχόμενο Σάββατο (3/9) έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο, με σκοπό να παραμείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

*Εκτός αποστολής παρέμειναν οι Ραντοσάβλιεβιτς, Κλιμπλ και Λάζιτς, επειδή δεν είχε φθάσει εγκαίρως η "μπλε" τους κάρτα.

*Σήμερα (30/9) έχει ληφθεί η "μπλε" κάρτα του Ραντοσάβλιεβιτς, κι έτσι τίθεται κανονικά στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας μας, ενόψει της συνέχειας. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να κλέισει αυτό το θέμα και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Κόβατς, Ιωάννου, Βασίλεφ, Ιμπεριάλε, Κομπόγιο (46΄ Θεοφάνους), Κέρκεζ, Μαλζόνι (69΄ Γκέλσον), Γκρούιτς, Βασιλείου, Ιονέσκου (69΄ Γκονζάλες), Σόσιν.

Κίτρινες Κάρτες: Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου