Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Για το κέρδος στο Παραλίμνι!

Μόλις μία μέρα απομένει για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Όπως όλοι γνωρίζουμε εδώ και καιρό, πρώτος αντίπαλος του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα είναι η ΕΝΠ, σε ένα αγώνα που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Τάσος Μάρκου" την Κυριακή (28/8) στις 19:00 το βράδυ. Στόχος μας, είναι να επιστρέψουμε στη Λεμεσό με βαθμολογικό κέρδος από το αυριανό παιχνίδι. Φυσικά, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, καθώς η ομάδα του Παραλιμνίου έχει δημιουργήσει ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ και αγωνίζεται σε μία πολύ "καυτή" έδρα, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ομάδας μας. Όπως και να' χει, τα μέλη της ομάδας μας πιστεύουν στις δυνατότητες τους έχοντας σύμμαχο την πολύ καλή δουλεία που πραγματοποιήθηκε καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και το πείσμα που κουβαλούν μέσα τους, θα ταξιδέψουν στο Παραλίμνι ώστε να εκπληρώσουν το στόχο της ομάδας. Μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή της ομάδας μας είναι ο "Πούλπο", ο οποίος παρότι ανέβασε ρυθμούς στις προπονήσεις, το χρονικό διάστημα που έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης δε του επιτρέπει να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, υπάρχουν άλλες δύο ισάξιες λύσεις στη θέση του Αργεντινού, καθώς οι Σόσιν και Γκέλσον μπορούν να καλύψουν επάξια το κενό που αφήνει ο "Πούλπο". Εκτός αποστολής θα μείνει και ο Μενέλαος Αρειστίδου, ο οποίος "κουβαλάει" μαζί του την τιμωρία που είχε υποστεί σε αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν. Επίσης εκτός αποστολής θα βρίσκεται και ο "τρίτος" τερματοφύλακας της ομάδας μας, Γιώργος Χαραλάμπους.
Την προσπάθεια του ΑΡΗ στο Παραλίμνι αναμένεται να στηρίξουν αρκετοί πιστοί φίλοι της ομάδας μας! Ο κάθε ΑΡΗΑΝΟΣ φίλαθλος οφείλει να ακολουθεί την ομάδα μας καθ' όλη τη διάρκεια του φετινού "μαραθωνίου" ξεκινώντας από αύριο! Η αυριανή ημέρα είναι η αρχή μιας μεγάλης "περιπέτειας", την οποία οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας καλούνται να αντιμετωπίσουν, χαρίζοντας μας το ζητούμενο που είναι η παραμονή του ΑΡΗ στα μεγάλα "σαλόνια"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου