Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Επέστρεψε με κέφια ο Πολωνός!

Παρά τη κούραση που επικρατεί μετά τις καθημερινές σκληρές προπονήσεις αλλά και τα πολλά φιλικά προετοιμασίας που πραγματοποιεί η ομάδα μας αυτές τις μέρες, το βράδυ της Τετάρτης(2/8, 19.00), κατάφερε να επιβληθεί της Σερβικής Ρούνταρ Κόστουλατς, με σκορ 1-0. Η Ρούνταρ αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας της, και διαμένει στο ίδιο προπονητικό κέντρο με την ομάδα μας.
Το σκορ της αναμέτρησης διαμορφώθηκε έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολωνού στράικερ της ομάδας μας, Λούκας Σόσιν στο 51'. Η ομάδα μας, αν και προσπάθησε να αυξήσει το δείκτη του σκορ, τελικά δεν τα κατάφερε παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Σημαντικότερη στιγμή της αναμέτρησης, εκτός από τη φάση του γκολ, ήταν το δοκάρι που είχε ο Σόσιν, μετά από ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε στο 63ο λεπτό. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι η πολύ καλή παρουσία του Λούκας Σόσιν, μετά την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Επίσης, άξιον αναφοράς είναι και η ευστοχία του Πολωνού στο πέναλτι που εκτέλεσε, καθώς τις τελευταίες δύο φορές που η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι, κανένας εκ των Πούλπο και Μαλζόνι δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν. Για να ολοκληρώσουμε, αυτό είναι το πρώτο φιλικό παιχνίδι που ο υπο δοκιμή ποδοσφαιριστής Νεόφυτος Χρυσοστόμου πήρε χρόνο συμμετοχής, καθώς αντικατέστησε τον Ραντοσάβλιεβιτς στο 75ο λεπτό.
Αύριο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει μια ομάδα επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που δεν ανήκουν σε κάποιο σύλλογο αλλά έχουν τη στήριξη της UEFA, και προετοιμάζονται στο προπονητικό κέντρο του Ζλάτιμπορ.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Κόβατς(70΄ Χαραλάμπους), Ραντοσάβλιεβιτς(75΄ Χρυσοστόμου), Λόμπε(46΄ Αριστείδου), Κλιμπλ, Κομπόγιο, Γκρούιτς (55΄ Γκέκας), Μάρκου, Θεοφάνους, Ηλία, Σόσιν, Γκέλσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου