Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το πρώτο φιλικό

Φωτογραφία από την προπόνηση της ομάδας μας
 στο Ζλάτιμπορ
Το χθεσινοβραδινό (27/7, 19.30) φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα μας με αντίπαλο τη Μπερόε εξήλθε ισόπαλο, με σκορ 0-0. Η Μπερόε φάνηκε πιο έτοιμη σαν ομάδα, αφού έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας της, σε αντίθεση με τον ΑΡΗ που βρίσκεται στο Ζλάτιμπορ 4 μόλις μέρες. Ο προπονητής της ομάδας μας, έδωσε την ευκαιρία σε 22 ποδοσφαιριστές να πάρουν χρόνο συμμετοχής, χωρίζοντας τους σε 2 ενδεκάδες, οι οποίες αγωνίστηκαν από ένα ημίχρονο. Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε πως παρουσιάσαμε μια θετική εμφάνιση, αν αναλογιστούμε το ότι βρισκόμαστε ακόμη στα πρώτα στάδια προετοιμασίας μας.

Η σύνθεση της ομάδας μας στο α' μέρος: Κόβατς, Ιωάννου, Βασιλείου, Κομπόγιο, Χαραλάμπους, Κέρκεζ, Μαλζόνι, Λάζιτς, Ιονέσκου, Σόσιν Ιμπεριάλε.

Στο β' μέρος η ομάδα μας παρατάχθηκε με τους: Εντζεμά, Λόμπε, Ραντοσάβλιεβιτς, Κλιμπλ, Βασίλεφ, Θεοφάνους, Γκρούιτς, Ηλία, Γκονζάλες, Μάρκου, Γκέλσον.

Το φίλμ του αγώνα:
Έναρξη αναμέτρησης.
15΄ Δυνατό το παιχνίδι, χωρίς καμία αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες.
30΄ Περισσότερο παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως με μακρινά σουτ.
38΄ Αποβάλλεται ο τερματοφύλακας του Άρη, Κόβατς, ο οποίος βγήκε εκτός της περιοχής του και ανέτρεψε τον Ντιμιτρόφ. Ουσιαστικά, όμως, λόγω και του ότι είναι φιλική η αναμέτρηση ο πορτιέρο της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" θα αντικατασταθεί από τον Εντζεμά.
41΄ Δοκάρι για τους Βούλγαρους. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε ποδοσφαιριστής της Μπερόε... χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι... έφυγε έξω.
45΄ Λήξη πρώτου μέρους.

Β' ημίχρονο:
46΄ Έναρξη δεύτερου μέρους.
55΄ Η Μπερόε ελέγχει το ρυθμό του αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές του Άρη να προσπαθούν να κρατήσουν περισσότερο την μπάλα.
65΄ Καλή στιγμή για τον Άρη. Το σουτ του Ηλία μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο πορτιέρο της Μπερόε, στη συνέχεια... χτύπησε στο δοκάρι, με τον τερματοφύλακα των Βουλγάρων να μαζεύει στο τέλος την μπάλα.
75΄ Ανέβασε... ρυθμούς ο Άρης και... πιέζει για ένα γκολ.
90΄ Τέλος της αναμέτρησης, η οποία τελειώνει ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου