Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Έχασε αλλά... ικανοποίησε!

Χθες βράδυ(2/8, 19.00), η ομάδα μας έδωσε το τρίτο της φιλικό προετοιμασίας επί σερβικού εδάφους, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Νόβι Μπαζάρ, μια ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Σερβίας, και προετοιμάζεται στο ίδιο προπονητικό κέντρο με την ομάδα μας. Παρότι ηττήθηκε με 2-1, ο Άρης ήταν η ομάδα που έκλεψε τις εντυπώσεις και το τελικό αποτέλεσμα τον αδικεί. Στο ημίχρονο, η ομάδα μας βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0, χάρις σε γκολ του Έσκοβιτς στο 26ο λεπτό με κεφαλιά. Και πάλι όμως, ο Άρης ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Μαλζόντι, το οποίο είχε κερδίσει ο "Πούλπο" στο 45'. Η πίεση από την ομάδα μας για το γκολ της ισοφάρισης συνεχίστηκε και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, κάτι το οποίο ήρθε όταν στο 75' ο Γκέλσον με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 80' οι Σέρβοι σημείωσαν το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης και διαμόρφωσαν το τελικό 2-1.  Παρά την ήττα της, από αυτή την αναμέτρηση η ομάδα μας πήρε πολλά κέρδη, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές παρουσίασαν θετικό πρόσωπο, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς.
Να σημειωθεί πως για άλλο ένα παιχνίδι ο νεαρός Νεόφυτος Χρυσοστόμου δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Επίσης, εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών έμειναν οι Σόσιν και Κρούιτς. Οι δύο ποδοσφαιριστες τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανεβάσουν ρυθμούς και να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Εντζεμά, Βασίλεφ, Ιμπεριάλε, Ιωάννου, Βασιλείου, Κέρκεζ (46΄ Ραντοσάβλιεβιτς), Λάζιτς, Χαραλάμπους, Μαλζόνι (71΄ Μάρκου), Ιονέσκου (71΄ Γκέλσον), Γκονζάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου